Ceger

Wolt Market obeležio dve godine poslovanja u Srbiji

Wolt Market je nedavno obeležio dve godine poslovanja u Srbiji, kao jedinstveni koncept online prodavnice sa ponudom koja obuhvata više od pet hiljada artikala. Među njima nalazi se sve od svežih namirnica do širokog asortimana ostalih prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, koji vam stižu na adresu u roku od pola sata. Potrošači iz Beograda, Niša i Novog Sada uveliko uživaju u ovoj kupovini na klik, dok svoje dragoceno vreme sada troše mnogo racionalnije.

 „Zahvalni smo svim partnerima, koji su prepoznali Wolt Market kao kanal širenja svoje prodaje i inovativni pristup potrošačima, kao i svima koji koriste Wolt aplikaciju putem koje poručuju iz Wolt Marketa. Naš cilj je da, pored jedinstvenog iskustva kupovine i dostave, u roku od 30 minuta, potrošačima omogućimo jednostavnu, kvalitetnu i brzu kupovinu, ne samo svakodnevnih ili autentičnih proizvoda, već i igračaka za decu, kupovinu poklona u zadnjem momentu, potrepština za održavanje kuće ali i pića za iznenadnu žurku. Takođe, uvek ističem da smo zahvaljujući saradnji sa mnogim malim lokalnim proizvođačima, kroz program „velikiMALI“ koji realizujemo u partnerstvu sa USAID-om, uspeli da obogatimo naš asortiman i podržimo domaću privredu“ – istakao je Kristijan Popović, direktor Wolt Marketa za Srbiju, Češku i Slovačku. 

Dok ovakav koncept partnerima Wolt Marketa pruža priliku da plasiraju svoje proizvode online, potrošačima nudi širok asortiman proizvoda, kao i tradicionalni format supermarketa, s tim što u Wolt Market nije potrebno dolaziti, već sve što želite možete da poručite iz udobnosti svog doma. Takođe, korisnicima je dostupna brza i veoma ljubazna korisnička podrška, koju možete dobiti u izuzetno kratkom roku. Osim standardne, ponuda uvek uključuje akcije i tematske ponude, kao što je jedna trenutno posvećena Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Wolt Market je za samo dve godine postojanja na tržištu Srbije već pridobio veliki broj partnera i potrošača, koji su prepoznali prednosti ovakve saradnje, kupovine i praktičnosti ali i mladih ljudi koji biraju našu kompaniju kao svoje prvo radno mesto.

Teme