Banke

EaSi FARMER INVEST Banke Intese Dugoročni KREDITI za registrovana poljoprivredna gazdinstva BEZ zaloge i hipoteke

Foto: Promo

Kako bi doprinela daljem razvoju sektora agrara i dodatno olakšala pristup izvorima finansiranja za registrovana poljoprivredna gazdinstva, Banca Intesa je uvela jedinstveni kreditni proizvod na tržištu Srbije. EaSI Farmer Invest je dugoročni dinarski ili indeksirani investicioni kredit koji banka odobrava bez zaloge ili hipoteke, uz maksimalno pojednostavljen proces realizacije.

„U želji da i u novonastalim okolnostima ostanemo pouzdan partner našim klijentima, u saradnji sa Evropskim investicionim fondom (EIF) kreirali smo prozvod sa relaksiranim uslovima kreditiranja namenjen registrovanim poljoprivrednim gazdinstavima. S obzirom na to da je za realizaciju ovog proizvoda potrebna jedino menica, pa ne postoje troškovi i aktivnosti vezani za registraciju zaloge ili hipoteke, čitav proces od momenta podnošenja zahteva do isplate kredita je značajno olakšan, a klijentima štedi vreme i novac. Nakon isteka programa subvencionisanih kredita u saradnji sa MP, uz aktuelnu Specijalnu ponudu Banka Inteze za jesenju setvu i radove u poljoprivredi, EaSI Farmer Invest kredit zaokružuje zaista atraktivnu ponudu kreditnih proizvoda za RPG za poslednji kvartal 2020 godine. Na ovaj način želimo da doprinesemo daljem jačanju domaće poljoprivredne proizvodnje, uz nastavak stabilnog poslovanja naših klijenata“, istakla je Maja Andonov, direktor Sektora za poslovanje sa malim biznisom Banca Intesa.

EaSI Farmer Invest kredit do 25.000 evra


EaSI Farmer Invest kredit odobrava se u iznosu do 25.000 evra, sa maksimalnim rokom otplate do 84 meseca. Banca Intesa je jedna od vodećih banaka na tržištu Srbije u delu poslovanja sa sektorom agrara, kojem nudi inovativne modele finansiranja, razvijen servisni model i povoljnu cenovnu politiku.

Teme