Info

Francuska nedelja od 23. do 29. novembra ONLAJN SAJAM ZAPOŠLJAVANJA, konkurs za STUDENTE… i još mnogo toga

Foto: Promo

Francusko-srpska privredna komora je odlučila da i ove godine, od 23. i 29. novembra održi Francusku nedelju. Ona je ovog puta koncipirana kao siguran prostor za susrete, razmenu i upoznavanje sa francuskom kulturom, a u skladu sa svim preporučenim i propisanim merama usled globalne pandemije korona virusa i omogućiće svim učesnicima da se informišu, umreže ili učestvuju na nekoliko događaja.

U okviru Francuske nedelje, kao i svake godine, možete posetiti Onlajn sajam zapošljavanja, na sajtu www.francuskanedelja.rs. I pored velike krize i nesigurnosti, neka preduzeća i dalje zapošljavaju, te je ovo prilika da se posete virtuelni štandovi kompanija koje trenutno maju otvorene pozicije za zaposlenje. Na štandovima možete saznati više o kompanijama, iskustvima zaposlenih, konkurisati za otvorene pozicije, ali i stupiti u direktan kontakt putem aplikacije za čet.

Pored Sajma zapošljavanja, program nudi i druge onlajn sadržaje gde se možete informisati o najaktuelnijim temama poput digitalizacije upravljanja energijom u saradnji sa Schneider Electric ili najnovijim punjačima za električna vozila u saradnji sa kompanijom ENEL PS. Za
kompanije iz Francuske pripremili smo info-sesije u vezi sa otvaranjem preduzeća u Srbiji, kao i različitim privrednim sektorima.

Kao i svake godine, nudimo i sadržaje za studente, pa će do nedelje, 29. novembra svi zainteresovani studenti moći da se prijave na konkurs koji organizuje Schneider Electric, a na kome mogu osvojiti pristupnicu za riznicu znanja ove kompanije, u trajanju od godinu dana i na taj način steći nove kompetencije važne za dalje usavršavanje i uspešan razvoj karijere, navodi se u saopštenju.

Ukoliko želite da u prijatnom okruženju, uz poštovanje svih mera protiv zaraze COVID-19, uživate u francuskoj gastronomiji, restoran Langouste je pripremio specijalan meni za Francusku nedelju. Kupovinom vaučera imaćete priliku da degustirate specijalitete kuvara Gijoma Iskandara, nosioca Mišelinove zvezdice, propraćene luksuznim vinima koja obezbeđuje Delice.

Više informacija o ovogodišnjem izdanju Francuske nedelje, možete naći na sajtu Francusko- srpske privredne komore www.ccfs.rs.

Teme