Info

Besplatna i neprofitna škola IT Bootcamp, nastavlja svoj rad na četiri lokacije: Beograd, Niš, Novi Sad i Kragujevac, PRIJAVA do 1. marta

Foto: IT Bootcamp

Besplatna i neprofitna škola IT Bootcamp, nastavlja svoj rad i u 2021. godini i to na četiri lokacije: Beograd, Niš, Novi Sad i Kragujevac. U aprilskom ciklusu u ponudi su tri vrste kurseva: Testiranje softvera (QA), Razvoj veb stranica (PHP) i Razvoj veb stranica (JS). Proces prijavljivanja je u toku i završava se u ponedeljak 01. marta 2021. u 23:59 časova.

Škola je osnovana od strane individualnih donatora iz dijaspore, a izvodi se u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. Od njenog osnivanja 2018. godine do danas 49% polaznika je dobilo posao u IT kompanijama, nakon uspešno završenih kurseva prekvalifikacije. Cilj škole je da pruži besplatno znanje populaciji koja nije imala priliku da se formalno obrazuje u sferi informacionih tehnologija. Ona pruža sjajnu šansu motivisanim i vrednim pojedincima koji žele da naprave prvi korak ka IT svetu.

Nastava – onlajn


IT Bootcamp je u 2020. godini pokrenuo kurseve u Novom Sadu kao i na Kosovu i Metohiji. U 2021. u program je uključen i Kragujevac, kao novi grad čiji građani mogu da se prijave za besplatne IT kurseve. Zbog situacije sa virusom COVID-19 škola realizuje nastavu onlajn. Kursevi su prilagođeni tržišnim potrebama i praktičnom radu, uz dodatne pripreme polaznika za predstavljanje kompanijama.

Sve o uslovima prijave kao i formular možete naći na veb sajtu www.itbootcamp.rs

Teme