Točkovi&Pruga&Nebo

Wizz Air dva puta nedeljno do Santorinija i Krita

Foto: Promo

Wizz Air, avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi, najavila je dve nove linije od Beograda do Santorinija i Krita u Grčkoj. Karte za ove sunčane destinacije su sada dostupne na sajtu wizzair.com ili preko mobilne aplikacije po početnoj ceni od 3.529* dinara. Letovi na svim ovim linijama kreću od juna 2021. godine, i to dva puta nedeljno. 

Da bi pomogao putnicima i posadi da lete bezbedno i bez briga, Wizz Air sprovodi dodatne higijenske mere koje podrazumevaju fizičku distancu tokom ukrcavanja i unapređenu čistoću u avionu. U okviru mera zaštite zdravlja putnika i posade, putnici treba da se čekiraju i obave sve kupovine onlajn, uključujući plaćanje za dodatni prtljag, kako bi se smanjila nepotrebna interakcija na aerodromu. U cilju sprečavanja širenja moguće infekcije, putnici se mole da poštuju nova pravila fizičke distance tokom ukrcavanja i iskrcavanja. 

Iako HEPA filteri u svim Wizz Air avionima prečišćavaju 99,97% virusa i bakterija iz vazduha u kabini, posada i putnici su obavezni da nose maske tokom celog leta. 

Wizz Air je kreirao novu WIZZ mapu planiranja putovanja koja se stalno ažurira, tako da putnici mogu u svakom trenutku da vide koje su destinacije u okviru WIZZ mreže dostupne. Ona takođe predstavlja izvor informacija o važećim putnim ograničenjima izazvanim virusom korona. 

Za putovanje bez briga u ovim neizvesnim vremenima, Wizz Air preporučuje putnicima da koriste uslugu WIZZ Flex, koja im omogućava da promene bilo koji let Wizzom po izboru u slučaju nepredviđenih okolnosti ili ako jednostavno žele da putuju nekog drugog datuma. 

„Danas sa velikim zadovoljstvo svoju proširujemo svoju mrežu u Srbiji novim letnjim linijama, uz poštovanje najviših sanitarnih protokola. Uvođenjem novih privlačnih letnjih linija iz Beograda ka inspirativnim letnjim destinacijama u Grčkoj pružamo nove nogućnosti za dugo očekivani odmor. Zahvaljujući Wizz Airovim unapređenim zdravstvenim merama tokom leta, putnici mogu bezbedno i udobno da uživaju u putovanju”, izjavila je Paulina Gosk, menadžer korprativnih komunikacija.

Teme