Foto: Promo
Banke

Posebna ponuda Crédit Agricole banke namenjena PROSVETNIM RADNICIMA

U prethodnom periodu velikih izazova sa kojima smo se susreli, osim na medicinskim, veliki pritisak bio je i na prosvetnim radnicima, da pokažu snagu i nastave savesno da rade svoj posao. Oni su zaista uspeli u tome i pokazali koliko brinu o našoj budućnosti. Zbog toga smo mi za njih kreirali posebno povoljnu ponudu proizvoda. Osim beskamatnih kredita sa rokom otplate do godinu dana kreirali smo posebnu ponudu za gotovinske kredite, sa dužim rokom otplate i kamatnim stopama: NKS od 5%, a EKS već od 5,34%.

„Za nama je godina promena i izazova. Svi smo morali da se prilagođavamo novonastaloj situaciji i uslovima za rad. Ali među onima kojima su se uslovi i sredstva za rad možda najviše promenili, a ciljevi ostali potpuno isti su – prosvetni radnici. Nastava u školama menjala je svoju formu, ali oni su bili prinuđeni da pronađu način da u kakvom god obliku ona bude – ima podjednak uspeh. Uprkos svim izazovima, oni su nastavili savesno da rade svoj posao i brinu o našoj budućnosti. Zbog toga smo mi rešili da im se zahvalimo kroz posebno povoljnu ponudu naših proizvoda“, izjavio je Raško Tomašević, rukovodilac Divizije za marketing i komunikacije, Crédit Agricole Srbija.

Na primer, za keš kredit u iznosu od milion dinara na period otplate od 60 meseci, NKS će za prosvetne radnike biti 5%, a EKS 5,79% na godišnjem nivou, uz mesečnu ratu od 18.871,23 dinara. Dok za duži period otplate, od 71 mesec, mesečna rata biće 17.242,39 RSD, a NKS 7% i EKS 7,89%. Osim gotovinskih kredita, posebni uslovi važe i za auto kredite, kao i stambene kredite.

Teme