Hotel&Restoran&Kafić

McDonald’s KLASIK BURGER još boljeg ukusa, uz nove metode pripreme i pečenja

Foto: McDonald's BigMac

McDonald’s Srbija poziva sve da probaju klasik burgere napravljene sa 100% goveđim mesom u koje su unete male promene, a koje donose veliku razliku u svakom zalogaju! Sa promenama u metodama pripreme i pečenja, McDonald’s predstavlja burgere koji će biti topliji, sočniji i još ukusniji!

Težnja da se gostima pruži najbolji ukusni burger prevazilazi samo obrok. U stvari, McDonald’s svoje goste uvek stavlja na prvo mesto i osluškuje njihove potrebe i konstantno ulaže kako bi gosti još više uživali u Mek proizvodima. To uključuje i ulaganje u kuhinjsku opremu u više od 30 McDonald’s restorana širom Srbije.

Pored toga, sprovedene su opsežne obuke za zaposlene u McDonald’su kako bi se upoznali sa novim procesom pripreme burgera.

Male, ali značajne promene koje je McDonald’s napravio u pripremi svojih klasik burgera uključuju:

• Mekše, glazirane zemičke koje su tostirane do zlatno smeđe boje

• Burgeri od govedine su začinjeni, pečeni na grilu

• Dodavanje luka direktno na meso dok je na grilu intenzivira ukus

• Sir je otopljen taman koliko treba da doprinose odličnom ukusu

• Dodavanje dodatne količine legendarnog sosa u Big Mac poboljšava ukus od prvog do poslednjeg zalogaja.

 „Uvek slušamo naše goste, a promene koje smo napravili u našim klasik burgerima imaju za cilj da ispune želju gostiju da njihovi omiljeni burgeri budu sočniji i još ukusniji. Male promene u načinu pripreme naših klasik burgera zaista doprinose velikoj razlici koju naši gosti mogu da osete. McDonald’s klasici su naša standardna ponuda i oni su omiljeni burger naših gostiju, najčešće traženi i najrpodavaniji su i u njima možete da uživate u bilo kom McDonald’su širom sveta“, rekla je Desanka Landauer, direktorka marketinga, McDonald’s Srbija.

Teme