Ceger

Rebrendirana radnja Pet centra na Novom Beogradu Novi koncept brige o kućnim ljubimcima

Veliko otvaranje nove rebrendirane radnje Pet centra na Novom Beogradu, u okviru kog je predstavljen novi format Pet centra, Plus koncept, koji donosi potpuno novo iskustvo kupovine i brige o kućnim ljubimcima održano je u subotu! Tokom celog dana trajala su brojna iznenađenja za ljubimce, koji su uključili masterclass kuvara koji je pripremao hranu i poslastice za pse, grumere, trenere i još brojna druga iznenađenja!

Novi Pet centar Plus koncept nudi najbolje iskustvo kupovine i stavlja ljubav prema životinjama u centar svega. Celokupni prostor na Novom Beogradu obuhvata više experience zona za unapređeno Plus iskustvo kupovine. Po prvi put u maloprodajnom objektu u Srbiji svim kupcima biće dostupan samouslužni stacionar za kupanje pasa, Pet Spa, u okviru kog će korisnicima biti dostupna usluga kupanja i kompletne lične nege njihovih ljubimaca. Za jedan kupljeni žeton svaki korisnik dobiće 10 minuta vremena koje je u svakom trenutku moguće pauzirati, a usluga obuhvata šamponiranje, balzam, zaštitu od buva i feniranje.

Pored toga, u okviru prodavnice nalazi se i zelena oaza za odmor i igru,  Pet Dvorištance, gde se može napraviti pauza od kupovine, a u posebno kreiranom poligonu vaši ljubimci se tokom kupovine mogu i zabaviti. Još jedna dobra vest za sve prave ljubitelje mode,  u okviru prodavnice je i Pet Fashion, butik u kom svaki pas ili maca mogu da isprobaju odevnu kombinaciju.

U ovoj prodavnici možete redovno donirati hranu za napuštene životinje, koje Pet centar predaje prihvatilištima, a sve što bude donirano u subotu, Pet centar će duplirati i donirati.

Uz to, kupce očekuje bogati asortiman najpoznatijih brendova hrane i nege ljubimaca uz Pet Plus ponudu stalnih popusta, kao i veterinarska apoteka sa stalnim prisustvom veterinara.

O Pet centru

Pet centar je specijalizovana maloprodaja hrane i opreme za sve kućne ljubimce, prisutan u Srbiji od 2008. godine kada je na Novom Beogradu otvorena prva Pet centar prodavnica u Srbiji.

Danas regionalni lider, Pet centar je započeo sa radom daleke 1999. godine, sa željom da postane mesto najšire ponude asortimana za kućne ljubimce.Od tih početaka puno se promenilo: višestruko je proširen asortiman, prodavnice su veće i prilagođene najvišim standardima moderne maloprodaje, sa vlastitom robnom markom hrane za pse i mačke.

Pet centar nudi kompletan asortiman hrane i opreme za sve kućne ljubimce, kao i bogatu ponudu malih životinja (ptice i glodari), akvaristike i teraristike. Sve životinje iz Pet centra imaju veterinarsku potvrdu i dokaz porekla od registrovanih odgajivača iz Srbije i sveta.

Danas je Pet centar prepoznat kao vodeća specijalizovana maloprodaja za kućne ljubimce u regionu, sa kvalitetom ponude i usluge na nivou najboljih specijalizovanih maloprodaja u Evropi. U Srbiji, Pet centar ima 18 prodajnih objekta.

Takođe, Pet centar je postao deo međunarodne Pet Network International grupacije, koja osim u Srbiji posluje i u Hrvatskoj, Sloveniji, Rumuniji i Bugarskoj. Svi zaposleni Pet Network grupe, u pet zemalja i više od 150 prodavnica, ljubitelji su i najčešće vlasnici životinja.

Misija Pet centra je uneti radost u živote kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika, promovisati prednosti suživota ljudi i životinja, te edukovati široku javnost i konstantno promovisati dobrobit životinja.

Tagovi

Teme