Točkovi&Pruga&Nebo

ER SRBIJA od 15. aprila direktni letovi između BEOGRADA i LISABONA

Er Srbija od 15. aprila uspostavlja direktne letove između Beograda i Lisabona. Srpska nacionalna avio-kompanija će do glavnog grada Portugala saobraćati dva puta nedeljno, utorkom i subotom. Letovi između beogradskog i aerodroma Humberto Delgado obavljaće se avionima erbas A319 iz flote Er Srbije. Karte su već u prodaji po početnoj ceni od 85 evra, po smeru u ekonomskoj klasi.

„Postoji veliko interesovanje za uspostavljanje naših letova između Beograda i Lisabona i sada sa zadovoljstvom mogu da najavim da će Er Srbija u aprilu po prvi put poleteti ka Portugalu. Verujem da će ta vest obradovati putnike. Dodavanjem Lisabona u našu mrežu destinacija, otvaramo vrata prestonice Portugala u kojoj sunce u proseku sija 290 dana u godini, a temperatura retko pada ispod 15 stepeni,“ rekao je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Lisabon je istorijski grad u kojem se stari običaji i drevna istorija mešaju sa savremenom kulturom, zabavom i tehnološkim inovacijama. Taj bezvremen i gostoprimljiv grad turiste dočekuje otvorenih ruku. Obavezno obiđite čuveni manastir Mosteiro dos Jerónimos, izgrađen u znak sećanja na putovanje Vaska da Game u Indiju i zgradu Arco da Rua Augusta sa koje se pruža jedinstven pogled. Najposećeniji lisabonski muzej je Nacionalni muzej kočija, a tu je i Nacionalni muzej antičke umetnosti u kojem su svoj dom našla dela portugalske, evropske, afričke i orijentalne kulture.

Er Srbija putnicima pruža dobru povezanost iz Lisabona, preko Beograda do Atine, Larnake, Istanbula, Ciriha, Podgorice, Bukurešta, Skoplja, Ohrida, Soluna, Sofije, Budimpešte, Beča, Zagreba, Tivta, Tirane, Ljubljane, Sarajeva i drugih gradova u mreži.

Teme