Voćarstvo i vinogradarstvo

Vinska vizija Otvorenog Balkana na Beogradskom sajmu od 22. do 24. novembra

Treći sajam vina, hrane i turizma „Vinska vizija Otvorenog Balkana“ biće održan se na Beogradskom sajmu od 22. do 24. novembra uz podršku vlada Republike Srbije, Severne Makedonije i Albanije, saopštila je Privredna komora Srbije (PKS).

– Ovaj sajam je jedinstvena i najveća regionalna platforma za povezivanje vinara, destilera, distributera, kao i profesionalaca iz vinske industrije. Sajam iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i profesionalnih kupaca, otvarajući nova tržišta i poslovne prilike za domaće proizvođače. U 2023. godini, sajam je okupio više od 600 izlagača iz 29 zemalja, tokom kojeg je održano više od 2.000 B2B sastanaka sa distributerima iz više od 40 zemalja – navode iz PKS-a.

Iz PKS pozivaju sve izlagače da budu deo najveće vinske i destilerijske manifestacije u regionu koja pruža priliku za predstavljanje i plasiranje proizvoda na internacionalnom nivou.

Prijave za sajam traju do 21. juna i moguće je preuzeti ih na zvaničnoj stranici Vinske vizije Otvorenog Balkana. Popunjeni formular podnosi se slanjem na imejl adresu: ob-winefair@sajam.rs.

– Kako bismo svim izlagačima obezbedili vidljivost na sajmu i lakše uspostavljanje kontakta sa poslovnim partnerima, pozivamo vas i da popunite Formular za obaveznu registraciju za uključivanje u zvanični Katalog sajma koji je dostupan na stranici – poručuju iz PKS-a.

Teme