Točkovi&Pruga&Nebo

Poslovnica Er Srbije u TC GALERIJA na drugom spratu

Nova, najsavremenija poslovnica Er Srbije biće otvorena 1. septembra 2023. godine na drugom spratu beogradskog Tržnog centra „Galerija”. Radno vreme poslovnice biće od 10 do 22 časa tokom svih sedam dana u nedelji, a putnici će u tom modernom, futuristički osmišljenom i vedrom prostoru moći da kupe avio-karte ili se informišu o svemu što ih zanima u vezi sa letovima nacionalne avio-kompanije do više od 80 destinacija širom Evrope, Severne Amerike, Azije i Afrike. Dobro poznati simboli Er Srbije i svi elementi njenog korporativnog identiteta biće integrisani u prijatan i funkcionalni prostor.

„Širenje mreže destinacija i unapređenje poslovanja, dovelo je do povećane tražnje za avio-kartama naše kompanije. Tražnja je posebno velika vikendom, o čemu svedoči i posećenost poslovnice Er Srbije u Bulevaru kralja Aleksandra upravo subotom. U želji da putnicima ponudimo dodatne mogućnosti za kupovinu avio-karata potrudili smo se da pronađemo lako dostupnu lokaciju na kojoj će naša poslovnica biti na raspolaganju putnicima tokom cele nedelje. Nova poslovnica biće pozicionirana tako da se do nje dolazi liftom, za samo par minuta. Vikend, sneg, kiša, velike vrućine, više neće biti ometajući faktori za one koji planiraju putovanja i imaju potrebu da do željenih destinacija stignu avionom“, rekao je Jirži Marek, generalni direktor Er Srbije.

Pored nove poslovnice na drugom spratu TC „Galerija“ koja će s radom početi u septembru, Er Srbija već ima tri poslovnice u Beogradu, i to u Bulevaru kralja Aleksandra 17, Jurija Gagarina 12 i na Aerodromu Nikola Tesla Beograd.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Teme