Hotel&Restoran&Kafić

BRZA ISPORUKA U BEOGRADU I NOVOM SADU Hleb & Kifle sada dostupne i preko Glova

Glovo, platforma za više kategorija koja korisnicima omogućava pristup različitim vrstama proizvoda i jela na zahtev, najavljuje partnerstvo sa srpskim lancem pekara – Hleb & Kifle.

Tako da je sada, u kategoriji hrane na aplikaciji Glovo, korisnicima iz Beograda i Novog dostupno više od 80 vrsta svežeg peciva i drugih proizvoda koje Hleb & Kifle priprema, uz brzu dostavu na kućni prag – za 35 minuta.

Trenutno, na Glovo aplikaciji postoji 12 lokacija ovog pekarskog lanca: 11 u Beogradu i jedna u Novom Sadu. Prema rečima predstavnika ove kompanije, broj lokacija koje postoje na Glovo aplikaciji planiran je da značajno poraste u narednih 6 meseci. 

Hleb & Kifle jelovnik za dostavu koji je dostupan na Glovo aplikaciji sadrži proizvode iz čak 12 kategorija u koje spada slano i slatko pecivo ali, i slane i slatke pite, sendviči, crunch jogurt, salate, keks, hleb, energetske štanglice i pića.

Svi proizvodi od testa iz Hleb & Kifle pekare napravljeni su prema specijalnoj recepturi i od proverenih sastojaka, a putem saradnje ove pekare sa Glovo aplikacijom, ponuda korisnicima sada je obogaćena brzom isporukom, omogućavajući im tako da uživaju u naručenim proizvodima u udobnosti svog doma ili kancelarije.

Uključivanje Hleb & Kifle ponude na listu Glovo partnera ojačava posvećenost ove platforme da ponudi korisnicima širok spektar visoko-kvalitetnih lokalnih proizvoda.

Kako bi se obeležio početak saradnje, Glovo korisnici će moći da uživaju u besplatnoj dostavi za sve Hleb & Kifle porudžbine preko 699 RSD, sve do kraja avgusta.

Teme