Banke

ADDIKO brzi keš krediti

Vanja Vuletić, izvršna direktorka Sektora za poslovanje sa stanovništvom i digitalno bankarstvo Addiko banke

Addiko banka ovog leta pokreće novu keš kredit kampanju, pod simboličnim nazivom „Addiko obećanje“, u želji da građanima kojima je potreban keš obezbedi brz odgovor, kako bi do svog željenog cilja došli već istog dana.

Specifičnost ove zanimljive kampanje je upravo u tome što Addiko banka svim zainteresovanim klijentima daje obećanje da će na svaki njihov zahtev za keš kreditom, koji je podnet u ekspozituri i ispunjava definisane uslove, odgovoriti u roku kraćem od 30 minuta. U suprotnom, Banka plaća klijentu prvu ratu kredita, jer je prekršila obećanje.

“Jednostavnost i brzina su apsolutni aduti poslovanja Addiko banke što ovom kampanjom dodatno želimo da potvrdimo. U pozadini svega je i ovoga puta naša namera da klijentima omogućimo brzi odgovor na svaki njihov zahtev, odnosno informaciju da li i na koji način u ostvarenju svojih planova mogu da računaju na Addiko podršku. Zahvaljujući bogatom iskustvu, kao i efikasnim procedurama, Addiko banka se uvek trudi da na sve zahteve klijenata odgovori u najkraćem mogućem roku, što je za građane od izuzetno velike važnosti posebno u situacijama kada im je neophodna brza i sigurna podrška Banke,” izjavila je Vanja Vuletić, izvršna direktorka Sektora za poslovanje sa stanovništvom i digitalno bankarstvo Addiko banke.

Kampanja „Addiko obećanje“ će trajati od 28. avgusta do 31. oktobra ove godine i odnosi se samo na Addiko keš kredite uz prenos zarade i za koje su klijenti podneli zahtev u nekoj od Addiko ekspozitura.

Mogući iznos kredita se kreće od 30.000 do 1.000.000 dinara (uz mogućnost refinansiranja postojećih obaveza), dok je maksimalna ročnost kredita 71 mesec.

Teme