Banke

SREĆNI KEŠ KREDIT Novi krug Nagradnog konkursa UniCredit Bank Srbija

Zbog velikog interesovanja i nakon uspešno završene realizacije jedinstvenog nagradnog konkursa pod nazivom „Srećni Keš kredit“,UniCredit Banka pokrećenovi ciklus istog konkursa. Pobednicima konkursa banka će prevremeno delimično ili u celosti otplatiti keš kredit, a u maksimalnom iznosu do 10.000 evra.

Kroz nagradni konkurs koji traje od 25. septembra do 6. novembra 2023. godine, banka će dodeliti ukupno pet nagrada, za najbolje ideje i predloge projekata koje imaju za cilj poboljšanje kvaliteta života lokalne zajednice. Na taj način, UniCredit Banka potvrđuje da je prva banka na domaćem tržištu koja nudi ovu mogućnost.

Autori pet najboljih ideja – pobednici nagradnog konkursa steći će pravo na prevremenu otplatu kredita, u maksimalnom iznosu do 10.000 evra, a visina nagrade zavisi od pojedinačnog stanja duga keš kredita ili kredita za refinansiranje, realizovanog u toku trajanja nagradnog konkursa za svakog od pobednika na dan proglašenja pobednika konkursa.

Pobednici prvog konkursa „Srećni Keš kredit UniCredit Banke“, istakli su koliko je njima lično značila ova nagrada, ali i na koji način su ovim putem pomogli svojim zajednicama.

Radmila Švabić, koja je jedna od dobitnica nagrade prvog konkursa, a čija se nagrada odnosi na podršku bolnici u Paraćinu, ocenila je da ju je iznenadilo to kako je banka prepoznala mogućnost da pomogne zajednici, jednako koliko i ona.

„Na konkurs sam se lako prijavila i nisam znala koliki je limit nagrade, ali ni jednog trenutka nisam pomislila da je nemoguće pobediti. Samo treba čovek iskreno da poželi iz srca i tada je sve moguće. Ja sam samo to uradila, a UniCredit Banka je tu želju prepoznala. Svakako, značajan mi je i drugi deo nagrade, jer mi je više od pola umanjena rata. Tako da sada mogu i svojoj porodici više da pružim“, navela je Švabić.

Još jedan od dobitnika nagrade iz prvog kruga Konkursa, Srđan Jevtić ispričao je kako je izgledala njegova prva reakcija na saznanje o konkursu.

„Prva reakcija na predlog i preporuku službenice banke za učešće u nagradnom konkursu ’Srećni keš kredit’ je bio – zašto da ne!? Nista me ne košta da probam, možda bude jedna od pobedničkih kao što se na kraju i desilo. Prvi osećaj po saznanju da sam jedan od pobednika je bio neverica, sreća, zahvalnost banci koja je predložila i organizovala ovakvu ideju – hvala“.

Pravo na učešće u nagradnom konkursu imaju svi punoletni građani Srbije koji imaju prebivalište ili boravište u Srbiji i koji su rezidenti Srbije. Takođe, na dan početka nagradnog konkursa neophodno je da učesnici budu klijenti banke, ili da tokom trajanja nagradnog konkursa steknu taj status, odnosno da tokom perioda trajanja nagradnog konkursa zaključe i realizuju ugovor o keš kreditu ili kreditu za refinansiranje  u UniCredit Banci kao i da pošalju i opišu svoje predloge na temu: „KAKO UNAPREDITI ŽIVOT LOKALNE ZAJEDNICE U KOJOJ ŽIVIM“ isključivo na posebnoj stranici sajta UniCredit Banke www.unicreditbank.rs .

U tom smislu, status učesnika u nagradnom konkursu može da ima – svaki novi klijent Banke, (zaposleno lice, ili penzioner), koji u toku trajanja nagradnog konkursa u banci otvori paket račun, zaključi i realizuje ugovor o keš kreditu ili kreditu za refinansiranje. Kao i svaki postojeći klijent (zaposleno lice ili penzioner), koji u banci ima otvoren paket račun, nema neizmirene dospele obaveze prema banci u trenutku proglašenja pobednika, pod uslovom da tokom trajanja nagradnog konkursa zaključi i realizuje ugovor o keš kreditu ili kreditu za refinansiranje.

Dodatno, UniCredit Banka je u periodu trajanja Nagradnog konkursa omogućila i povoljnije uslove finansiranja keš kredita i kredita za refinansiranje, za model kredita sa fiksnom kamatnom stopom i uključenim osiguranjem, namenjen zaposlenim klijentima. Saznaj više na: Nagradni konkurs (unicreditbank.rs)

UniCredit će osim nagrade u vidu prevremene otplate kredita, najbolju ideju realizovati u periodu nakon završetka nagradnog konkursa. Pobednike će utvrditi komisija sastavljena od tri člana, i to dva predstavnika banke i jednog nezavisnog eksternog člana, a po sledećim kriterijumima: konkretan predlog koji se odnosi na unapređenje života u lokalnoj zajednici uz kratko objašnjenje na koji način predložena ideja utiče na poboljšanje života u lokalnoj zajednici i na koga predložena ideja utiče. Pobednici nagradnog konkursa biće proglašeni najkasnije do 27. novembra 2023. godine.

Teme