Info

KONKURS za 12. generaciju MLADIH LIDERA Delta Holdinga od 16. oktobra do 5. novembra, evo kako do prijave

Završavaš fakultet i želiš da ideš preko? OK, kreni – ali preko mosta, Brankovog, Gazele, Starog železničkog, i pravo u Delta Holding, na konkurs za 12. generaciju Mladih lidera!

Već 12 godina traje ovaj jedinstveni program kompanije Delta Holding. Namenjen je mladima koji su tek stekli fakultetsku diplomu, ili se nalaze na završnoj godini studija. Oblast obrazovanja nije bitna, jer odabrani kandidati ulaze u neki od delova kompanije koji se bave vrlo raznolikim biznisima. Tamo u praksi stiču znanja o modernom poslovanju u konkretnoj oblasti rada.

„Verujemo u mlade i dajemo im priliku. Tražimo kandidate koji imaju želju za učenjem, ambiciju, energiju, prilagodljivost. U našoj kompaniji oni će dobiti priliku da rade na važnim projektima koji im daju odgovornost, jer ovo je posao, a ne praksa. U tome neće biti sami, jer svaki odabrani Mladi lider ima svog mentora, iskusnog i posvećenog kolegu, od kojeg će dobiti savet ili podršku“, kaže Ivanka Novaković, direktor ljudskih resursa Delta Holdinga. „Ovaj progam je značajan za Deltu, jer kroz njega obnavljamo i jačamo svoje kadrove. Značajan je i za širu zajednicu, jer mlade i obrazovanje ljude zadržavamo da grade karijeru i da se razvijaju u svojoj zemlji.“

Konkurs za 12. generaciju Mladih lidera otvoren je od 16. oktobra do 5. novembra u ponoć. Prijave sa biografijom mogu se poslati isključivo online, na adresi www.mladilideri.rs .

Broj Mladih lidera koji će biti primljeni u program nije unapred limitiran. Konačna lista učesnika u programu biće određena posle završenih testiranja, na osnovu kvaliteta i interesovanja koje pokažu kandidati.

Od 2012. godine do danas kroz program Mladi lideri prošlo je 400 kandidata. Više od 150 mladih lidera danas radi u Delti, neki već i na visokim menadžerskim pozicijama.

Teme