Banke

UniCredit Banka Srbije DONACIJA MOŽE DA SE IZVRŠI I BESKONTAKTNIM PLAĆANJEM

Foto: UniCredit Amir Hamzagić

UniCredit Bank Srbija koja je u svoju ponudu biznis klijentima uvrstila Tap on Phone rešenje (POS terminal na mobilnom telefonu) pod nazivom FlexiPOS, omogućila je i uplatu donacija beskontaktnim plaćanjem na olakšan i jednostavan način.

Rešenje FlexiPOS koje je idealno za biznise kojima je potrebno brzo i mobilno rešenje prihvatanja plaćanja, jeste i novi alat kojim će predstavnici NURDOR-a (Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka) putem mobilnog telefona, koji u ovom slučaju postaje POS terminal, moći da primaju donacije na olakšan i jednostavan način.

Mobilni uređaji postali su nezamenjivi deo poslovanja i komercijalista, kurira, magacionera, ali i svih onih čije delatnosti zahtevaju rad na terenu i sa klijentima, a gde je brza i jednostavna usluga prioritet. Jedan od svetlih primera takvog korišćenja mobilnih uređaja jeste implementacija FlexiPOS, rešenja UniCredit Banke gde mobilni telefon postaje pos terminal. Bilo da govorimo o štandu za prodaju kafe za poneti ili poslastičarnici, ovo je alat koji će ne samo znatno olakšati poslovanje, već i omogućiti lakšu i dostupniju uslugu i stalnu mogućnost bezgotovinskog plaćanja.

FlexiPOS UniCredit Banke je rešenje lako za korišćenje i primenu jer se u svega nekoliko sekundi terminal može instalirati na mobilnom telefonu, a ukoliko je potrebno, ovaj terminal se istovremeno može koristiti i u kombinaciji sa tradicionalnim POS-om. Obuka zaposlenih za korišćenje terminala je jednostavna, a korisničko iskustvo plaćanja znatno unapređeno.   Sve što treba u praksi uraditi za naplatu jeste upisati iznos za naplatu i prineti telefon kartici.   

Uz FlexiPOS, mali trgovci, kao i oni koji ne žele da se prodaja zaustavi na kasi mogu lakše i bez inicijalnih ulaganja da omoguće prihvat beskontaktnih kartičnih plaćanja i time sebi otvore nove mogućnosti za zaradu, uz istovremeno zadovoljavanje potreba svojih klijenata za savremenim platnim rešenjima na koja su navikli.

Više o FlexiPOS detaljima instalacije i setovanja, naknada i podrške, kao i najčešća pitanja možete pronaći na sajtu Banke https://www.unicreditbank.rs .

Teme