Banke

AKCIJA NLB Komercijalne banke za 150 mladih koji do 31. decembra podnesu zahtev i do 29. februara 2024. realizuju stambeni kredit POKLON 50.000 dinara za useljenje

NLB Komercijalna banka nagradiće prvih 150 mladih, koji do 31. decembra ove godine podnesu zahtev i do 29. februara 2024. godine realizuju stambeni kredit u ovoj banci, sa po 50.000 dinara poklona za useljenje.

Posle velikog interesovanja za akciju Prava prilika da živiš po svom, NLB Komercijalna banka nastavlja da podržava mlade starosti od 20 do 40 godina u rešavanju stambenog pitanja i tako ih motiviše da svoje živote nastave da grade u regionu koji je naš dom, a ne u inostranstvu. Ova akcija nastavak je šire regionalne inicijative NLB Grupe, a NLB Komercijalna banka do sada je odobrila stambene kredite za 693 mladih ljudi u ukupnom iznosu od skoro 47 miliona evra i uz poklone za useljenje vredne oko 177 hiljada evra.

Prava prilika da živiš po svom namenjena je državljanima Republike Srbije, koji u trenutku podnošenja zahteva imaju između 20 i 40 godina i koji imaju prijavljeno prebivalište na teritoriji naše zemlje. Obuhvata sve modele stambenih kredita iz bogate ponude NLB Komercijalne banke – sa i bez osiguranja kod Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita, uz najmanje 10 odsto učešća za kupovinu prve nekretnine u Republici Srbiji, punu podršku zaposlenih i rekordno brzu realizaciju.

Zahteve za stambeni kredit klijenti mogu podneti u svim ekspoziturama banke, a više informacija mogu pronaći na sajtu NLB Komercijalne banke.

Teme