Banke

Eurobanka Direktna i ove godine sponzor Beogradskog ekonomskog foruma

Eurobank Direktna je i ove godine sponzor Beogradskog ekonomskog foruma, koji se održava 28. i 29. novembra po 23. put u hotelu Metropol Palace. U okviru foruma, najviši zvaničnici Vlade Republike Srbije, predstavnici diplomatije i privrede, kao i finansijskih institucija, zajednički će napraviti godišnji pregled političkog, ekonomskog i poslovnog razvoja Srbije i regiona u trenutnim okolnostima.

Ove godine u fokusu su teme iz oblasti održivog razvoja, izazovi u IT industriji, energetska pitanja, kao i kultura i sport. Tokom trajanja foruma, stručnjaci iz ovih oblasti, kao i ugledni domaći i strani privrednici i investitori imaće priliku da učestvuju u panel diskusijama sa ciljem identifikacije ključnih prioriteta, rešenja i zajedničkog oblikovanja strategija za naredni period.

„Zadovoljstvo nam je što je Eurobank Direktna i ove godine sponzor Beogradskog ekonomskog foruma, prepoznajući ga kao jedan od najvažnijih skupova poslovne zajednice u ovom regionu. Beogradski ekonomski forum tradicionalno predstavlja platformu za dinamičnu razmenu ideja i vizija poslovanja“, izjavila je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank Direktne.

Svojom dugogodišnjom podrškom ovom događaju, Eurobank Direktna aktivno doprinosi razvoju ekonomske zajednice i jačanju veza između različitih sektora društva. Kao jedan od vodećih događaja u regionu Jugoistočne Evrope, Beogradski ekonomski forum, u organizaciji Tsomokos Group International (TGI), okuplja veliki broj visokih zvaničnika, i učesnika iz regiona, kao i važnih predstavnika međunarodne zajednice.

Teme