Banke

Otvorena potpuno renovirana ekspozitura OTP banke u Kragujevcu

OTP banka Kragujevac_ Foto: Aleksandar Nešić

OTP banka Srbija otvorila je vrata svoje potpuno renovirane ekspoziture u Kragujevcu sa modernim enterijerom koji je prilagođen najvišim standardima OTP grupe, kao i potrebama sadašnjih i budućih klijenata. Stručni savetnici Banke ponovo su na staroj adresi, Kralja Petra I 46, gde će korisnicima nuditi rešenja za bankarske usluge koje su im potrebne, ali i proizvode za lakše i brže obavljanje svakodnevnih poslova.

Prilikom otvaranja prisutnima je dobrodošlicu poželeo Nikola Vuković, Direktor regiona Šumadija OTP banke.

„Veliko mi je zadovoljstvo da ponovo otvaramo vrata naše najveće ekspoziture u Kragujevcu i to u potpuno uređenom ambijentu po kom se izdvajamo, baš kao i po našoj ekspertizi i posvećenosti klijentima. Izuzetno nas raduje što će ova ekspozitura svojim inovativnim konceptom doprineti još većem zadovoljstvu naših korisnika i naših zaposlenih. Pažljivo osluškujemo potrebe tržišta u kom poslujemo i, u skladu sa tim, formiramo ponude koje uvek prate, ali i postavljaju najaktuelnije trendove. Želim da poželim dobrodošlicu svim sadašnjim i budućim klijentima u Kragujevcu, kako fizičkim, tako i pravnim licima.“, poručio je Vuković.

Široka paleta usluga i proizvoda klijentima je na raspolaganju, kao i do sada, od 9 do 18 časova, a s obzirom na to da je reč o pet friendly prostoru, posebno će značiti onima koji žele obaveze u banci da obave u društvu svog ljubimca.

Zona sa bankomatima i ATS uređajem gde pravna lica mogu da uplaćuju pazar otvorena su 24 sata. Istovremeno, u ovoj zoni fizička lica na bankomatima mogu da podižu dinare i evre sa svog tekućeg ili deviznog računa, da uplaćuju dinare na svoj tekući račun, vrše upite o stanju računa, kao i da menjaju PIN svojih kartica.

OTP banka svojim klijentima nudi i izuzetno inovativnu, praktičnu, efikasnu i brzu m-bank aplikaciju čije napredne funkcionalnosti zaposleni u ekspozituri detaljno mogu pojasniti klijentima i pomoći im da je sa lakoćom koriste.

Pored ove, u Kragujevcu su dostupne još tri ekspoziture na adresama Kralja Aleksandra I Karađorđevića, Kraljice Marije 54b i Atinska bb, kao i bankomat na adresi Daničićeva 66.

OTP banka, kao najveći kreditor privrede u Srbiji, pozicionirala se kao jedan od lidera na domaćem tržištu                faktoring, lizing i e-commerce usluga. Zahvaljujući prisutnosti u 91 gradu sa 155 ekspozitura, klijentima širom Srbije dostupna je široka lepeza proizvoda i usluga, kao i efikasan servis i ponude prilagođene njihovim konkretnim potrebama, dok je mreža od skoro 275 bankomata najveća u našoj zemlji.

Teme