Banke

AIK BANKA proglašena „Najboljom bankom“ u Srbiji u 2024. u finansiranju trgovine

Zahvaljujući dugogodišnjem kvalitetu svojih usluga i podršci domaćim preduzećima u njihovim trgovinskim aktivnostima, AIK Banka je od strane klijenata proglašena za „Najbolju banku“ u Srbiji za 2024. godinu u finansiranju trgovine (priznanje za prvo mesto u kategoriji „Best Domestic Bank“ u okviru „Euromoney’s 2024 Trade Finance Survey“).

Specifičnost ove nagrade, koju dodeljuje renomirani magazin Euromoney ogleda se u tome što klijenti i korisnici usluga samostalno predlažu i glasaju za kompanije i banke čije usluge koriste.

Ovim priznanjem potvrđena je višegodišnja posvećenost AIK Banke u pružanju sveobuhvatne podrške malim, srednjim i velikim preduzećima u Srbiji, kao i stalna težnja u uvođenju inovativnih bankarskih rešenja. Takođe, ono je dodatna potvrda uspešne poslovne strategije AIK Banke, kao najveće banke u domaćem vlasništvu i njene čvrste rešenosti da svojim klijentima i partnerima osigura stalnu podršku, unapredi plasman i omogući njihov dalji razvoj i jačanje konkurentskih prednosti.

„Za nas u AIK Banci ovo je još jedna značajna potvrda koja govori u prilog razumevanju i podršci koju naši stručnjaci svakodnevno pružaju velikom broju malih i srednjih preduzeća, kao i velikih kompanija u Srbiji. Naša želja i opredeljenje su da za klijente u svakom trenutku budemo pouzdan partner i stalna podrška u svim njihovim aktivnostima, dok su plasman, distribucija i prodaja oblasti u kojima AIK Banka omogućava domaćim preduzećima veliki broj različitih usluga, kao i stalnu savetodavnu podršku“, istakao je Petar Jovanović, predsednik Izvršnog odbora AIK Banke.

Zahvaljujući odličnom razumevanju svega što se dešava na domaćem i međunarodnom tržištu, kao i personalizovanom pristupu koji neguje u radu sa klijentima, AIK banka je tu da domaćim preduzećima i kompanijama osigura brže i efikasnije obavljanje svih transakcija, jednostavniji pristup i nastup na tržištima, sigurnost u trgovini i efikasnije poslovanje.

Teme