Foto: Promo
Ceger Info

UNIVEREXPORT i na Bulevaru patrijarha Pavla u Novom Sadu

Svečanim presecanjem vrpce od strane izvršnog direktora kompanije Univerexport Nikole Cvijanovića, 24. septembra u 10 časova simbolično je otvorena nova prodavnica najvećeg domaćeg maloprodajnog lanca kompanije Univerexport.


Novo prodajno mesto prostire se na 250 kvadrata prodajnog prostora, a asortiman koji broji više od 5.000 artikala zadovoljiće potrebe svih stanovnika novog Bulevara partijarha Pavla, gde se nalazi prvi od tri Univerexport objekta koji će se u narednom periodu biti u ovom delu Novog Sada.


Poklon paketi, poklon cegeri i gratis kupovine samo su mali onoga što potrošače očekuje u novom Univerexport-u svakim danom od sedam do 22 časa. Deo ponude je sveže meso i prerađevine sa domaće, sopstvene farme AD Bačke iz Bačke Palanke, uvek sveže voće i povrće, organski proizvodi brenda Organa, kao i robne marke pod nazivom Baš Baš sa odličnim odnosom cene i kvaliteta.

Prodajna mreža kompanije Univerexport, koja danas broji 158 prodavnica širom Vojvodine ali i Beograda i okoline, će se tokom sledećeg meseca proširiti i na dve nove radnje u Beogradu, navodi se u saopštenju kompanije.

Tagovi

Teme