Foto: Promo
Info Točkovi&Pruga&Nebo

Brend Range Rover slavi 50 godina SPECIJALNA edicija Range Rover Fifty od 1.970 vozila globalno, uz SPECIJALNE povoljnosti

U ovoj godini važnog jubileja, kada se proslavlja 50. rođendan brenda Range Rover uvodi se edicija Range Rover Fifty, koji će biti ograničen na samo 1.970 vozila globalno, u slavu 1970. godine kada je originalan Range Rover izašao. Range Rover Fifty biće dostupan u obe verzije šasije u Srbiji, a kupci mogu da računaju na pet povoljnosti – od popusta, prodižene garancije, mogućnosti „staro za novo vozilo“, finansiranja putem lizinga, kao i poklon vaučear za narednu kupovinu.


Range Rover Fifty, biće dostupan u obe verzije šasije, standardnoj i produženoj, a kupci će moći da izaberu između više boja spoljašnosti; Carpathian Grey, Rosello Red, Aruba, i Santorini Black. U ekstremno limitiranim brojevima, Land Rover će ponuditi Range Rover Fifty u jednoj od tri Heritage boje, proizvedene iz izvornih Range Rover paleta boje: Tuscan Blue, Bahama Gold and Davos White. Veliki broj motora biće u ponudi, od benzinskih i dizel, pa čak i hibridna P400e verzija.


Specijalna ponuda povodom 50 godina brenda Range Rover

U čast godišnjice, kompanija British Motors od 09. oktobra svakom kupcu novog vozila iz porodice Range Rover poklanja pet benefita:

  • Popust od 7.000 do 20.000 evra, u zavisnosti od modela
  • Pet godina bezbrižnosti – Poklon Produžena garanciju
  • Atraktivna ponuda “staro za novo”, otkup vozila svih brendova
  • Premium finansiranje S-Leasing/S Rent
  • Loyalty vaučer 500, 1.000 ili 2.000 evra kao dodatni popust pri kupovini novog automobila našeg brenda u naredne tri godine + poklon iznenađenja


Zanimljivi istorijat

Prvi luksuzni SUV stigao je na tržište 17. juna daleke 1970, a pet decenija kasnije, originalni luksuzni 4×4 pretvorio se u najpoželjnije luksuzno SUV vozilo s paletom modela: Range Rover Evoque, Range Rover Velar, Range Rover i Range Rover Sport.
Godine 1992. postao je prvi 4×4 na svetu koji je opremljen sistemom za kontrolu vuče i automatskom elektronskom vazdušnom suspenzijom – koja osigurava neprevaziđen osećaj vožnje na putu, ali i izvan njega.
U 2012. godini, najnovija generacija Range Rovera postala je prvi SUV na svetu koji je imao potpuno aluminijsku laganu konstrukciju, čineći ga lakšim, jačim i efikasnijim.
Prešao je preko ozloglašenog Darien jaza, bio je prvi automobil koji se prikazao u muzeju Luvr u Parizu, a čak je i pobedio Pariški-Dakar miting – dva puta. Sa njegovim prepoznatljivim lebdećim krovom, razdvojenim vratima prtljažnika i poznatim prednjim blatobranom, današnji Range Rover može i dalje da traži trag u njegovom početku 1970. godine.

Teme