Banke

U Sberbanci štednju prevremeno podigneš, kamate se NE ODREKNEŠ!

Foto: Promo

Svesni smo da se nekada ne mogu predvideti sve životne situacije i da je moguće da vam novac, koji ste oročili, zatreba i pre isteka oročenog perioda. Zato je Sberbank Srbija kreirala posebnu ponudu za oročenu štednju, koju možete da prekinete nakon šest meseci, a da pritom ne izgubite kamatu. Ponuda se odnosi na štednju u evrima, oročenu na period do 15 meseci, sa nominalnom kamatnom stopom od 1,5% i efektivnom kamatnom stopom od 1,29%.

„Uvek se trudimo da pažljivo saslušamo naše klijente i da razumemo sve njihove potrebe. Znamo koliko je život nepredvidiv i da oročen novac može uvek da zatreba, iako nije planirano. Mi imamo rešenje za to! Osim atraktivne nominalne kamatne stope od 1,5%, našim klijentima je omogućeno da, u slučaju prevremenog razoročenja nakon isteklih 6 meseci, ne izgube pripisanu kamatu. Na taj način, štednjom kod nas uvek ostvarujete dodatni prihod na vaš oročeni novac“, izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka Sektora za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.

Iskoristite atraktivnu ponudu Sberbank oročene štednje koja traje do 31.12.2020. godine. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, svratite u najbližu Sberbank ekspozituru ili pozovite Kontakt centar na 19909 i naši zaposleni će vas rado saslušati. Reprezentativni primer možete pronaći na www.sberbank.rs.

Teme