Osiguranje

Globos osiguranje, BROJ 1 u ažurnosti rešavanja odštetnih zahteva u autoodgovornosti

Foto: Promo

Prema zvaničnim podacima Narodne banke Srbije, Globos osiguranje je broj 1 u Srbiji po kriterijumu ažurnosti rešavanja odštetnih zahteva u autoodgovornosti.

Kriterijum ažurnosti rešavanja šteta je ključan parametar Narodne banke Srbije prilikom ocenjivanja pouzdanosti osiguravajućih kuća, a Globos osiguranje zauzima prvo mesto od 11 na tržištu Srbije sa čak 98,3% ažurnosti u 2020. godini u osiguranju od autoodgovornosti. Na drugom mestu se našlo Grawe osiguranje sa 92,7%, a na trećem Dunav osiguranje sa 88,9% ažurnosti.

„Na ovaj način, Globos osiguranje potvrđuje ozbiljnost svog poslovanja i posvećenost klijentima kojima ovaj podatak pruža sigurnost u isplatu štete u situacijama kada se dogodi osigurani slučaj. Za vrhunsku ažurnost potrebno je da kompanija investira u efikasnost kadrova, tehnike, procedura i procesa, kao i da uspostavi savremen informacioni sistem koji to može da podrži“, navode u Globos osiguranju.

Kako ističu u ovoj osiguravajućoj kući, zahvaljujući partnerskom i prijateljskom odnosu sa klijentima, već 27 godina sa ponosom mogu da se pohvale da su, kako njihov slogan kaže Siguran životni oslonac.

Teme