Ceger

MEGA MAXI hipermarketi u Beogradu, Nišu i Čačku u novom ruhu sa specijalnim ponudama i mega popustom

Mega Maxi hipermarketi u Beogradu, Nišu i Čačku postali su centri mega popusta, povoljne i dobre kupovine. Na lokacijama bivših Tempo prodavnica, koje su renoviranjem i usavršavanjem dobile novo ruho, kupcima je na raspolaganju širok i inovativan asortiman dostupan po dobro poznatim hipermarketskim Tempo cenama. Dodatno, sada svi potrošači imaju jedinstvenu priliku da se opredele za „heroje nedelje“, specijalne ponude određenih proizvoda koji će biti na mega popustu. 

Raznovrsna ponuda na koju su potrošači navikli u Tempu, uz dobro poznate atraktivne sezonske akcije i kategoriju neprehrane, dodatno je obogaćena novim destinacijama za kupovinu, ali i dodatnim mega popustima. 

Ulaskom u najmoderniji hipermarket, kupac stiče utisak novog iskustva kupovine za celu porodicu, a novine na odeljenjima pekare, delikatesa, vinarije, zdravije hrane, voća i povrća upotpuniće i dodatno sniženi proizvodi različitih kategorija, od higijene preko pokućstva, alata za baštovanstvo, pa do tehnike. 

Pored prepoznatljivih destinacija sezonskih i bebi proizvoda, potrepština za ličnu higijenu, kao i odlične selekcije alkoholnih i bezalkoholnih pića, tu je i Zdraviji kutak u kom se na jednom mestu, pored zdravijih namirnica može pronaći i široka paleta Nature’s Promise proizvoda, za ukusne, a zdravije odluke potrošača. Posebno se izdvaja nov koncept Maxi pekare koja nudi pogodnost uživanja u tradicionalnim ukusima hlebova i peciva, pravljenih i pečenih u samoj prodavnici. Profesionalni pekari svojim znanjem doprinose da se odgovori na potrebe ljubitelja tradicionalnih hlebova, a u asortimanu se nalaze seljački beli hleb, ručno rađen domaći beli hleb sa dodatkom prirodnog kiselog testa, heljdin hleb sa orasima i mnogi drugi. 

Mega Maxi predstavlja najbolji spoj Tempo prodavnica i Maxi supermarketa, a kupovina prilagođena potrebama modernog kupca, po prepoznatljivim hipermarketskim Tempo cenama, ostala je na dobrom poznatim adresama. Veliku porodičnu kupovinu u okviru koje se ističu i „heroji nedelje“ na mega popustu, kupci mogu pronaći u Mega Maxi hipermarketu u Beogradu na adresi Obrenovački put 3 (bivši Tempo), u Nišu na adresi Bulevar 12.februara 80 (bivši Tempo) i u Čačku na adresi Železnička kolonija BB (bivši Tempo).  

U atmosferi modernog, inovativnog hipermarketa, uz asistenciju ljubaznog osoblja, potrošačima Mega Maxi pruža potpuno novo iskustvo kupovine. Komšijska usluga ujedinjena sa vrhunskom ponudom asortimana i mega popustima sada ima novo ime – Mega Maxi.

Teme