Info

Ograničenja za rad ne važi za VETERINARSKE ORDINACIJE, VETERINARSKE APOTEKE, kao i PRODAVNICE STOČNE HRANE i PET ŠOPOVE, mogu da rade i VIKENDOM

Foto: Pixabay.com

Nakon održane sednice Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti Covid-19 i predloženih mera  za suzbijanje epidemije, a koje će važiti od sutra, 17. marta do nedelje, 21. marta 2021. godine, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede obaveštava sve zainteresovane strane da su veterinarske ordinacije, veterinarske apoteke kao i prodavnice stočne hrane i pet šopovi objekti na koje se ograničenje rada (od večeras, u 20 časova, odnosno 21 čas) u narednim danima ne odnosi i kojima je dozvoljeno da rade i tokom vikenda.

Nadležni organi, inspekcijske službe i komunalna policija vršiće strogu kontrolu poštovanja epidemioloških mera u narednim danima.

Vlada Republike Srbije još jednom poziva na poštovanje svih epidemioloških mera i apeluje na ličnu odgovornost svih građana. Sve mere uvode se radi zaštite zdravlja stanovništva i svođenja socijalnih kontakata na minimum, objavilo je ministarstvo na sajtu.

Teme