Točkovi&Pruga&Nebo

ER SRBIJA POVEĆAVA BROJ LETOVA DO PARIZA Dva puta dnevno do francuske prestonice

Foto: Air Serbia

U periodu od 30. aprila do 26. septembra, uvođenjem dva dodatna leta petkom i nedeljom, Er Srbija će između Beograda i Pariza saobraćati devet puta nedeljno. Uz planirano pojačanje frekvencije, petkom i nedeljom će se između srpske i francuske prestonice leteti dva puta dnevno. 

Od 23. oktobra prošle godine do danas, Er Srbija je jedini avio-prevoznik koji saobraća iz Beograda do najvećeg pariskog aerodroma Šarl De Gol.

„Raduje nas što smo u prilici da našim putnicima ponudimo veći broj letova do Pariza, pružajući im na taj način veći izbor i čineći njihovo putovanje komfornijim. Potvrdili smo poziciju vodećeg avio-prevoznika na liniji između Beograda i najvećeg pariskog aerodroma, zahvaljujući kojoj omogućavamo i odličnu povezanost sa celim regionom,“ izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.     

Od obnove letova ka Parizu, 31. maja 2020. godine do danas, linija ka popularnom “gradu svetlosti” predstavlja jednu od najboljih ruta nacionalnog avio-prevoznika na kojoj je, krajem avgusta prošle godine, leteo i do 14 puta nedeljno.

U periodu od 31. maja 2020. do 27. marta 2021. godine, Er Srbija će dostići ukupno 632 leta obavljena između glavnih gradova Srbije i Francuske, što predstavlja ukupno 909.530 kilometara koje će preleteti avioni Er Srbije, navodi se u saopštenju.

Teme