Digitalizacija Info

TELENOR POKRENUO PROGRAM RECIKLAŽE MOBILNIH TELEFONA Za stari telefon vaučer 7.000 dinara

Telenor poziva sve građane da se priključe programu reciklaže i donesu svoje stare mobilne telefone u Telenor prodavnice širom Srbije. Uređaje mogu reciklirati korisnici svih mobilnih mreža.

Kupovinom novog mobilnog uređaja nastavlja se briga o korisnicima u Telenorovom ekosistemu uređaja koji je sada obogaćen i programom reciklaže – kompanija je lansirala program reciklaže mobilnih telefona koji direktno utiče na smanjenje elektronskog otpada i kreiranje održivog sistema odlaganja uređaja koji više nisu u upotrebi.

„Zaštita životne sredine bila je primarna inspiracija za pokretanje kompleksnog programa koji zaokružuje proces prelaska sa starog na novi mobilni telefon. Zato pozivamo sve građane da budu deo promene i pomognu u stvaranju zdravije životne sredine“, kaže Aleksandra Mišić Dodić, marketing menadžerka Telenora.

Uz sjajnu ponudu telefona, plaćanja na rate bez kamate, osiguranja uređaja i servisiranja u roku od 48 sati, Telenor pomaže korisnicima i da svoj uređaj odlože na bezbedan i ekološki način. 

Svako ko donese telefon na reciklažu tokom aprila i maja dobija vaučer od 7,000 dinara za kupovinu telefona ili određenog pametnog sata u narednih 30 dana. Od juna, vrednost vaučera iznosiće 1,500 dinara.

Saznajte više o programu reciklaže na Telenorovom sajtu u segmentu za  privatne i poslovne korisnike.

Za svaki recikliran telefon korisnici dobijaju vaučer za kupovinu novih uređaja iz aktuelne ponude.

Teme