Energija Info

NIS sa AGRO programom na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

Кompanija NIS upoznaće posetioce ovogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu sa benefitima koje nudi NIS Agro program, kao i sa bogatim spektrom proizvoda i usluga koje su dostupne potrošačima prilikom kupovine derivata na benzinskim stanicama NIS-a. Ovogodišnji Međunarodni sajam u Novom Sadu održava se od 18. do 24. septembra, a svi zainteresovani moći će da se upoznaju sa ponudom NIS-a na štandu kompanije, u Master hali Novosadskog sajma.


Tokom sedam dana trajanja manifestacije, gosti štanda NIS-a moći će da saznaju više informacija o prednostima NIS Agro kartice koja omogućava poljoprivrednicima i poljoprivrednim gazdinstvima da koriste popuste i benefite, a samim tim ostvare značajne uštede prilikom kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Takođe, svi zainteresovani moći će da preuzmu pristupnicu za NIS Agro karticu, kao i AgroBlue karticu koja poljoprivrednim gazdinstvima nudi mogućnost odloženog plaćanja za naftne derivate, i do šest meseci od datuma kupovine.


Pavel Кandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju u kompaniji NIS, izjavio je da su za NIS poljoprivredni potrošači bitan deo biznisa.
„Iz tog razloga se stalno trudimo da im obezbedimo brojne pogodnosti, kako uz postojeću NIS Agro karticu, tako i uz neke nove programe koje smo uveli ove godine. U saradnji sa našim partnerom, Credit Agricole bankom, ove godine smo uveli novu AgroBlue karticu, koja omogućava odloženo plaćanje do šest meseci. Osim toga, spremili smo vam i mnogobrojna iznenađenja i pozivamo vas da svratite na naš štand u Master halu“, naveo je Кandalincev.

Pored pogodnosti programa za poljoprivrednike, NIS će na ovogodišnjem Sajmu poljoprivrede predstaviti i nove funkcionalnosti NIS-ovog programa lojalnosti „Sa nama na putu“, kao i Drive.Go mobilnu aplikaciju koja omogućava plaćanje za gorivo na točionom mestu, bez ulaska u prodajni objekat benzinske stanice. Posetioci sajma takođe će se upoznati i sa širokom paletom proizvoda NISOTEC ulja i maziva čijom se upotrebom obezbeđuje ušteda goriva, bolja zaštita motora od korozije i produžava radni vek motora.


Dodatna informacija:


Najveća i najznačajnija poljoprivredna manifestacija u ovom delu Evrope, Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, po 88. put otvara vrata za mnogobrojne posetioce iz zemlje i regiona, kao i izlagače, među kojima je i kompanija NIS. Кao vodeća naftna kompanija na domaćem tržištu naftnih derivata, NIS podstiče razvoj poljoprivrede kao okosnice privrednog razvoja, i već osmu godinu zaredom obezbeđuje mnogobrojne popuste za poljoprivrednike. Reč je o popustima koji su dostupni uz NIS Agro karticu za svaki kupljeni litar evrodizela, a koji mogu da se iskoriste u okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata u Srbiji, na više od 300 NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica širom zemlje.

Teme