Hotel&Restoran&Kafić

McDonald’s otvorio novi Drive restoran Zmaj

Foto: McDonald’s

Kompanija McDonald’s danas je otvorila novi, renovirani restoran Zmaj. Drive McDonald’s restoran Zmaj otvoren je u okviru Gazprom benzinske stanice na auto putu Beograd-Zagreb.

„Bez obzira na sve izazove sa kojima se svakodnevno susrećemo, veoma sam ponosan na sve zaposlene u kompaniji McDonald’s jer smo uspeli da zajedničkim zalaganjem i radom ispunimo planove. Ne samo da smo otvorili dva nova restorana ove godine, već se trudimo i da postojeće, kao što je Zmaj, prilagodimo opštoj situaciji, jer naši gosti žele brzu i beskontaktnu uslugu. U izgradnju ovog restorana investirali smo milion evra.” izjavio je Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s Srbija.

McDonald’s je i u ovaj restoran uveo najsavremeniju tehnologiju, pa će novi Zmaj restoran imati terminale za poručivanje – self order kioske, digitalne meni bordove u restoranu i na drive liniji. Na dva kioska u restoranu, sa četiri pozicije, gosti mogu samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odaberu željene proizvode, poruče ih i plate karticom na samom terminalu, ili gotovinom na posebnoj kasi. Takođe će se i u ovom restoranu primenjivati made for you koncept, što znači da će tek nakon što gost naruči, njegova porudžbina početi da se sprema. McDonald’s gosti će pored uživanja u samom restoranu, moći da provedu prijatno vreme i u  bašti ispred restorana.

Radno vreme McDonald’s restorana Zmaj je od 7 do ponoći, a Drive će raditi od 00:00 do 24:00 časa tokom cele nedelje.

Teme