Energija

NISOTEC NIS-a ulje za veću efikasnost vozila i duži radni vek motora

Кompanija NIS pustila je u prodaju motorna ulja NISOTEC sa unapređenom formulom koja doprinosi većoj efikasnosti vozila, boljoj zaštiti i dužem radnom veku motora.


NISOTEC motorna ulja izrađena su od najkvalitetnijih sirovina, u saradnji sa svetski priznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a zahvaljujući unapređenoj formuli u svom sastavu, NISOTEC motorno ulje dokazano utiče na poboljšanje zaštite motora, optimizaciju potrošnje goriva, dok se njegovom upotrebom omogućava duži period zamene ulja na vozilu.

Кorišćenje NISOTEC motornog ulja doprinosi bezbednoj vožnji i pruža mirniji rad motora, a preporučuje se, kako za benzinske, tako i za dizel motore putničkih vozila.

Unapređeno NISOTEC motorno ulje testirano je i odobreno od strane najpoznatijih proizvođača motornih vozila, a dostupno je na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije. Pored mnogobrojnih zadovoljnih potrošača koji su svoje poverenje ukazali NIS-ovom brendu ulja i maziva, visok kvalitet NISOTEC ulja potvrđuju i mnogobrojna priznanja i nagrade, između ostalog i Veliki šampionski pehar sa prošlogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, za vrhunski kvalitet motornih i hidrauličnih ulja.


Više informacija o NISOTEC motornim uljima dostupno je na ovoj stranici.

Teme