Info

Domaće kompanije putuju u Dubai – počinje „Gulfood“ 2023

Foto: PKS

Srpske kompanije prehrambenog sektora učestvovaće od 20. do 24. februara na međunarodnom sajmu prehrambene industrije „Gulfood“ 2023, koji će se održati u Dubaiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije organizovale su nastup 25 domaćih kompanija koje će svoje proizvode predstaviti na nacionalnom štandu Srbije u jednoj od glavnih hala sajma – Trade Centre Arena & Sheikh Saeed Halls.

Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

„Gulfood” je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi prehrambene industrije u UAE i regionu Golfa, u okviru koje se organizuju susreti proizvođača/izvoznika i distributera i predstavnika vodećih maloprodajnih lanaca.

Sajam se prostire na 100.000 kvadratnih metara, a godišnje ga poseti više od 70.000 posetilaca iz oko 160 zemalja koji imaju priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom 2.600 izlagača u osam sektora.

Na ovoj sajamskoj manifestaciji učestvovaće kompanije „Tartufi SR“, „The Fun&Fit Company“, „Nisha“, „NS Bomi“, „Packom International“, „Minela“, „Master Food“, „PIK Bečej“,„Master Fruits“, „Laki“, „Yumis“ „Sirogojno Company“ , „Agranela“, „Cold Pressok“, „ITN Group“, „Budimka“, Fruct Company“, „Zdravo Organic“, „Strela“, „Jaffa Crvenka“, „Damar Confit“, „Naš med“, „Don Don“, „Revita“ i „Adore Chocolat“.

Teme