Inovacije

Gigatron sada dostupan na Glovo aplikaciji, sa brzom dostavom u 20 gradova

Glovo, višekategorijska platforma koja kupcima omogućava pristup različitim vrstama proizvoda i jela na zahtev, najavljuje partnerstvo sa Gigatronom, domaćim lancem maloprodajnih objekata i onlajn prodaje tehnologije.

Zahvaljujući ovom novom partnerstvu, u odeljku Prodavnice u aplikaciji Glovo, kupci mogu da izaberu željene proizvode iz Gigatrona, uz brzu isporuku na kućni prag, za manje od 40 minuta. Usluga je dostupna širom zemlje u 20 gradova, a korisnici Glova imaju mogućnost da naruče proizvode iz 30 prodavnica ovog srpskog lanca.

Na Glovo aplikaciji navedeno je čak 3000 proizvoda koje Gigatron ima u ponudi, iz 15 glavnih kategorija proizvoda kao što su: aparati za pripremu hrane, mali kuhinjski i kućni aparati, audio oprema, gejming, oprema za mobilne telefone, tableti i laptopovi, nega tela, lepota i zdravlje, kamere, pametni satovi kompjuterske komponente, korisna sportska i putna opremu, kao i mnogi drugi proizvodi proverenog kvaliteta.

Oduševljeni smo što smo Gigatron dodali na našu listu važnih maloprodajnih partnera i proširili ponudu dostupnu u našoj aplikaciji, kako bismo uključili njihov impresivan asortiman elektronskih proizvoda. Partnerstvom sa Gigatronom, u mogućnosti smo da našim kupcima pružimo još više izbora i pogodnosti, čineći Glovo platformom za sve njihove potrebe i isporuke na zahtev“, rekao je Antoni Grau, generalni direktor Glovo Srbija.

Od svog osnivanja 2003. godine, kompanija Gigatron jedna je od vodećih u oblasti prodaje tehničke opreme u Srbiji i kontinuirano jača svoje mesto na domaćem tržištu najkompletnijim asortimanom proizvoda i najvišim nivoom usluge uz konstantnu inovativnost i obogaćivanje ponude proizvoda.

Kako bi obeležili početak partnerstva, Glovo svojim korisnicima nudi besplatnu dostavu proizvoda koje Gigatron prodaje na platformi do 25. juna 2023. godine, a pored toga, postojaće i posebne pogodnosti kao deo ove sjajne saradnje!

Tagovi

Teme