Zdravlje

Nagrađen tekst PLODNE ZEMLJE „Tiho, tiše… posledice zagađenja bukom“ Galenikinog medijskog konkursa „Zdravlje 21. veka“

Foto: Galenika

Na Svetski dan zdravlja, 7. aprila ove godine, kompanija Galenika je drugu godinu zaredom pokrenula medijski konkurs, na koji je pristiglo trostruko više tekstova nego prethodne godine.

Tema ovogodišnjeg konkursa glasila je “Zdravlje 21. veka”. Kako kaže Nenad Burazor, član stručnog žirija i menadžer prodaje u Galenici, ovom temom kompanija je želela da naglasi “specifičnosti građenja i očuvanja zdravih navika, jačanja prevencije i očuvanja zdravlja u današnje vreme kada je zdravlje zapravo na udaru najrazličitijih faktora. Zahvalni smo kolegama iz medija koji su kvalitetom ovogodišnjih tekstova doprineli da konkurs bude uspešan i što smo zajedno istrajali u nameri da temu zdravlja stavimo u prvi plan”.

Prema oceni žirija, svi pristigli tekstovi bili su visokog kvaliteta, originalni i ispunjavali osnovni cilj ovog medijskog konkursa.

Za najbolji rad odabran je tekst koji je napisala Marija Dukić, objavljen na portalu magazina “Biznis i finansije”, na ovom linku.

Druga dva najbolja teksta napisale su Danijela Nišavić, čiji tekst je objavljen na portalu “Plodna zemlja” i Zorica Marković, za tekst objavljen na portalu magazina “Nedeljnik”.

Treća dva najbolja teksta napisale su Danijela Davidov Kesar, čiji tekst je objavljen na portalu dnevnog lista “Politika” i Žaklina Milenković, za tekst objavljen na portalu “Lepa i srećna”.

Teme