Banke

Članovi Kluba volontera UniCredit Banke obradovali učenike osnovnih škola za decu sa invaliditetom

Kao društveno odgovorna kompanija, UniCredit Bank Srbija je i ove godine, kroz tradicionalno obeležavanje “Porodičnog dana” u kompaniji, odlučila da na poseban način poklonima obraduje decu sa invaliditetom i smetnjama u razvoju. U susret praznicima, zaposleni u banci su zajedno sa svojim porodicama, pripremili i pakovali poklone za decu koja pohađaju osnovne škole „Boško Buha“ na Zvezdari i „Novi Beograd“, podržavši na taj način donatorsku inicijativu UniCredit Grupe „Kids4Kids“ kojom je u toku decembra prikupljen veiki broj paketića u svih trinaest zemalja u kojima Grupa posluje.

Članovi Kluba volontera, zaposleni UniCredit Banke danas su uručili paketiće deci sa invaliditetom i smetnjama u razvoju i uživali u njihovim osmesima. Briga o je jedna od tri kompanijske vrednosti, a kojom UniCredit Bank u Srbiji dokazuje da zajednici može pružiti mnogo više od svoje osnovne delatnosti.

Svetlana Bunčić, direktorka Identiteta i komunikacija u UniCredit Bank, izjavila je: “Praznici su uvek pravo vreme za darivanje. Koleginice i kolege iz banke sa velikom radošću su se pridružile inicijativi naše Grupe kojom su obradovale one kojima je pažnja najpotrebnija. Posebno mi je drago što smo danas, kao jedan veliki Klub volontera, uspeli da usrećimo decu sa invaliditetom i smetnjama u razvoju. Nakon Božića, plan nam je da dodatno obradujemo i decu iz Svratišta u Beogradu.”

Izradom čestitki i pripremom poklona, “Porodični dan” je ispunio svoj osnovni cilj, a to je da zaposleni na interesantan način provedu vreme sa svojim najmilijima i zajedno brinu o zajednici u kojoj posluju i žive.

Teme