Voćarstvo i vinogradarstvo

Poziv kompanijama za učešće na sajmu „FRUIT ATTRACTION “ u Madridu koji se održava od 8. do 10. oktobra

Foto: Danijela Nišavić

Privredna komora Srbije (PKS) pozvala je sve zainteresovane domaće kompanije, proizvođače svežeg voća i povrća, da se do 24. maja prijave za učešće na Međunarodnom sajmu svežeg voća i povrća „FRUIT ATTRACTION 2024“ u Madridu. Ovaj prestižni svetski sajam održava se od 8. do 10. oktobra 2024. godine, a nastup naših kompanija, u okviru Nacionalnog štanda Srbije, organizuju PKS i Razvojna agencija Srbije.

Učešće na „FRUIT ATTRACTION 2024“ omogućava našim privrednicima da predstave izvoznu ponudu svojih kompanija, plasiraju proizvode na nova tržišta, povećaju obim poslovanja u inostranstvu i steknu nove poslovne kontakte.

„FRUIT ATTRACTION” je jedan od vodećih međunarodnih sajmova proizvođača voća i povrća na svetu koji se svake godine održava u Madridu. Prošle godine okupio je čak 2.000 izlagača, više od 100.000 poslovnih ljudi iz 145 zemalja.

Pravo na učešće na ovom sajmu u okviru Nacionalnog štanda Srbije imaju privredna društva i preduzetnici registrovani u Republici Srbiji koji se bave proizvodnjom svežeg voća i povrća.

Više informacija o učešću na sajmu i uslovima prijave privrednici mogu dobiti na LINKU i putem imejla: nina.mirkovic@pks.rs

Teme