Banke

ZA PREDUZETNICE I VLASNICE MALIH PREDUZEĆA Besplatna onlajn edukacija VISA „She’s Next“

Foto: Promo

Kompanija Visa pokrenula je online edukativni program pod nazivom “She’s Next”, u cilju podrške i osnaživanja žena preduzetnica prilikom razvoja i upravljanja poslovanjem. U okviru programa biće organizovano šest webinara na različite teme relevantne za žene koje su se opredelile za preduzetnički put.


Webinari online edukativnog programa “She’s Next” biće organizovani u saradnji sa AFA (Asocijacija za afirmaciju potencijala žena) i učesnicima će pružiti jedinstvenu priliku da unaprede znanje i steknu praktične veštine u oblastima ključnim za opstanak i razvoj njihovog poslovanja. Webinare će voditi eminentni stručnjaci, koji će sa učesnicima podeliti svoje iskustvo, viziju i personalizovane savete, pomažući im da se uspešno suoče i prevaziđu poteškoće u poslovanju.

“Kompanija Visa prepoznaje da su mala preduzeća stub ekonomije i podržava njihov razvoj i uspeh na svim tržištima. Iskustvo u radu sa malim i srednjim preduzećima širom sveta pomoglo nam je da razumemo izazove sa kojima se ovaj sektor susreće. U saradnji sa našim partnerima nastojimo da damo doprinos njihovom prevazilaženju kroz različite projekte koje sprovodimo.
“She’s Next, Empowered by Visa” je globalna inicijativa za podršku i podsticanje žena vlasnica preduzeća pri formiranju, održavanju i razvoju poslovanja. Udružili smo snage sa Asocijacijom za afirmaciju potencijala žena kako bismo ovu inicijativu realizovali i u Srbiji, kroz organizaciju online edukativnog programa She’s Next,
” rekao je Vladimir Đorđević, generalni direktor
kompanije Visa za Jugoistočnu Evropu.


Webinari “She’s Next” programa obuhvatiće sledeće značajne teme: kako istražiti tržište, pratiti trendove i ostati konkurentan, pravna pitanja ključna za mala i srednja preduzeća, krizni menadžment i prilagođavanje novim okolnostima, optimizaciju finansija u “novom normalnom” poslovnom okruženju nakon epidemije virusa COVID-19, prednosti e-trgovine i veštine
digitalnog marketinga.


Program će trajati od 8. do 25. septembra, a učešće je besplatno. Za više informacija i registraciju, posetite LINK.
Prošle godine, kompanija Visa pokrenula je globalnu inicijativu “She’s Next, Empowered by Visa” kako bi doprinela razvoju malih preduzeća, čiji su vlasnici žene, ali i njihovom povezivanju sa stručnjacima iz idustrije, u cilju edukacije, inspiracije i pružanja mogućnosti umrežavanja.


Kroz platformu koja ženama preduzetnicama daje priliku za stvaranje poslovnih konekcija i mogućnosti, kompanija Visa želi da iskaže podršku kolektivnoj snazi žena u globalnoj ekonomiji. Ovaj program po prvi put biće sproveden i u Srbiji.

Teme