Foto: Promo
Ceger

Belgrade Youth Fair projekt MLADI u Srbiji odabrali Maxi supermarket

Poverenje koje Maxi kontinuirano gradi sa svojim kupcima prepoznali su i mladi u Srbiji, izabravši ovaj supermarket kao omiljeno mesto kupovine. Ovo priznanje dodeljeno je brendu Maxi na osnovu istraživanja preferencija mladih, sprovedenog u okviru Belgrade Youth Fair projekta. 

U saradnji sa Employer Branding Agency, istraživanje je realizovano na reprezentativnom uzorku dela populacije koju čine mladi iz svih regiona Srbije. U obzir su uzeti segmenti Employer Branding-a i omiljenih brendova, u okviru kojih su dodeljivane nagrade u nekoliko kategorija na osnovu izbora učesnika istraživanja. Prema mišljenju mladih, Maxi supermarket se izdvojio kao omiljeni brend u kategoriji “Trgovinski lanac”. Kroz ovaj segment odaje se priznanje najuticajnijim i najpopularnijim brendovima među mladima starosti između 18 i 30 godina.

„Istraživanje je vršeno na velikom uzorku, od oko 3.000 mladih. Anketa je bila zatvorenog tipa, sa opcijom dodavanja ličnog izbora, čime je omogućeno da budu obuhvaćene cele kategorije i industrije koje su bile ispitivane. Planirano je da istraživanje postane tradicionalno i da se sprovodi svake godine, kako bi se iz godine u godinu pratilo koji brendovi su najbolji i najuspešniji u Srbiji među mladima“, kaže Miloš Čevizović, direktor The Employer Branding Agency.

Cilj ovog istraživanja je određivanje najpoželjnijih poslodavaca iz svih kategorija industrije i najpoželjnijih programa prakse za mlade koji sprovode kompanije, radi nagrađivanja najboljih i motivisanja ostalih da se unaprede.

Teme