Banke

DIGITALNO AIK Banka obezbedila veliki broj onlajn usluga za klijente

Kao jedan od lidera u modernim bankarskim inovacijama, AIK Banka kontinuirano unapređuje i klijentima omogućava korišćenje najnaprednijih bankarskih usluga. U skladu sa tim i sa željom da novim i postojećim klijentima omogući obavljanje bankarskih poslova u hodu, AIK Banka obezbedila je veliki broj servisa u online okruženju, odnosno bez obaveze odlaska u filijalu banke, uključujući i online otvaranje računa. Mobilni telefon ili računar se uz samo jedan klik pretvaraju u banku i stoje vam na raspolaganju za sve što vam je potrebno – otvaranje računa, veliki broj štednih proizvoda, keš kredite, kreditne kartice, sva plaćanja, konverzije valuta i prenose sredstava.

Ono što će posebno obradovati nove i postojeće klijente jeste kredit za refinansirananje online, koji takođe mogu da reše u hodu! Bez gubljenja vremena, u AIK Banci za svega 10 minuta možete aplicirati za kredit za refinansiranje, a potrebna sredstva naći će se na računu koji se otvara online, pomoću video identifikacije prilikom procesa apliciranja. Online otvaranje računa, odnosno video identifikacija od sada je dostupna svakog dana od 8-20 h, vikendom od 9-17h. Nakon toga, AIK Banka i svi servisi, krediti, kartice i štednja na raspolaganju su 24/7. 

Za sve proizvode se aplicira u minimalnom broju koraka, svi detalji, potrebna dokumentacija i potrebni koraci do željenog proizvoda prikazani su u samoj aplikaciji AIK online. Dodatne informacije o AIK servisima i ponudi, dostupne su i na novom redizajniranom sajtu www.aikbanka.rs

„Izuzetno smo ponosni na novu online ponudu proizvoda koja prati najmodernije tokove bankarstva u svetu. U hodu možete otvoriti račun, podići kredit, obavljati sva plaćanja, oročiti sredstva itd., a sve to za svega 10 minuta uz pomoć računara ili mobilnog telefona. Kao domaća i jaka banka, AIK Banka nastoji da bude podrška tehnološkom napretku društva i uspešnoj budućnosti. Upravo iz tog razloga, AIK Banka je svoj fokus usmerila ka digitalnom okruženju, omogućujući svojim klijentima najsavremenije korisničko iskustvo i uslugu,“ istakla je Jelena Galić, Predsednica Izvršnog odbora AIK Banke.

Teme