Energija

Kompanija MOL Serbia ne stoji iza lažne nagradne igre na Fejsbuku

Foto: Promo

Kompanija MOL Serbia obaveštava sve korisnike da sa lažnog FB profila koja nosi naziv „Mol Srbijja“ u inbox Facebook korisnika stižu poruke o nagradnoj igri, a građani se pozivaju da kliknu na link iz poruke kako bi verifikovali dobitak.

Pomenuti profil ni na koji način nije povezana sa kompanijom, pa ovim putem MOL Serbia moli sve korisnike da ne šalju svoje lične podatke i ne prihvataju zahteve stranica koje nisu verifikovane kao zvanični MOL profili, jer u suprotnom MOL Serbia ne može preuzeti odgovornost za zloupotrebe koje mogu nastati aktivnostima lažne stranice.

Obaveštavamo vas da su naši zvanični nalozi: Facebook: MOL Srbija, Instagram: @molserbia  Linkedin: MOL Serbia doo, Member of MOL Group  Kompanija MOL Serbia komunicira sa svojim korisnicima isključivo putem svojih zvaničnih profila, a povodom ovog slučaja biće preduzete sve pravne mere radi zaštite kompanije, brenda i naših korisnika.

MOL Serbia nikada ne zahteva lične podatke kupaca na način koji je naveden u porukama koje se šalju sa lažnog profila jer to nije u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. 

Kompanija će i ubuduće voditi računa o sigurnosti svih svojih korisnika, koje će blagovremeno obaveštavati o svim aktuelnostima isključivo putem zvaničnih kanala komunikacije kompanije.

Teme