Banke

AKCIJA ADDIKO BANKE Za penzionere koji podignu KEŠ kredit do 22. novembra, na tekućem 3.000 dinara – znak dobrodošlice

Foto: Promo

 Sve penzionere koji reše da postanu klijenti Addiko banke i podignu gotovinski kredit očekuje 3.000 dinara na Addiko tekućem računu, kao znak dobrodošlice. 

U periodu nakon početka školske godine, slava i praznika, izdaci u domaćinstvu često premašuju trenutne mogućnosti i stoga keš kredit predstavlja rešenje nadohvat ruke za proširenje kućnog budžeta. Uobičajeno za naše prostore, bake i deke predstavljaju jedan od ključnih oslonaca u porodici, pružajući podršku deci i unucima koliko god su u mogućnosti. Ponuda Addiko banke je mali znak pažnje prema novim klijentima koji su u kategoriji penzionera – dok oni poklanjaju deci i unucima, Addiko banka misli na njih.

Pored jednostavnih uslova apliciranja za kredit i brze obrade zahteva, po čemu je ponuda Addiko banke već prepoznatljiva, za penzionere takođe važi mogućnost da za ovaj kredit mogu aplicirati bez odlaska u filijalu uz asistenciju Addiko bankarskog službenika putem telefona, ali isto tako mogu računati na pomoć zaposlenih ukoliko žele da brzo i bezbedno dođu do kredita na tradicionalan način, u kontaktu sa službenicima na šalteru u odabranoj ekspozituri, uz poštovanje svih epidemioloških mera. 

Ponuda je promotivnog karaktera i važi u periodu od 25. oktobra do 22. novembra.

Teme