Preduzetništvo

TELENOR PONUDA ZA PREDUZEĆA „Ključ u ruke“ za prelazak na novi model fiskalizacije

U cilju pružanja podrške novom modelu fiskalizacije i edukacije tržišta, kompanija Telenor pružiće korisnicima „ključ u ruke“ – sveobuhvatno rešenje koje uključuje e-Kasu, adekvatan softver, pomoć i podršku u instalaciji opreme, kao i pomoć u prikupljanju kompletne dokumentacije potrebne za fiskalizaciju i prijavu u Poreskoj upravi. Svi pravni subjekti treba da pređu na novi model fiskalizacije do 30. aprila 2022. godine.

Ivan Stojanović

Podržavamo proces digitalizacije privrede i želimo da pomognemo svim poslovnim korisnicima da što jednostavnije pređu na novi model fiskalizacije. Zato smo im omogućili da ceo proces završe na jednom mestu, od pripreme dokumentacije do kupovine novog uređaja, instalacije i detaljnog uputstva za korišćenje. Stojimo im na raspolaganju 24 sata dnevno“, kaže Ivan Stojanović, direktor marketinga i prodaje za poslovne korisnike u Telenoru.

Novi model fiskalizacije podrazumeva korišćenje elektronskog fiskalnog uređaja (e-Kase), putem kojeg će obveznik fiskalizacije u trenutku prometa na malo, izdavati fiskalni račun sa QR kodom, a informacije o svakoj transakciji će se prosleđivati Poreskoj upravi u realnom vremenu. Ovakav model predviđa i korišćenje bezbednosnog elementa. 

Iako je rok prelaska na novi model kasa 30. april naredne godine, zbog nestašice čipova na globalnom nivou i dugačkih rokova isporuke, neophodno je da se svi zainteresovani korisnici što pre prijave putem sajta www.telenor.rs, kako bi na vreme obezbedili uređaj i prešli na novi model fiskalizacije u zakonskom roku. Svim korisnicima koji se prijave putem sajta, kompanija Telenor garantuje da će obezbediti kasu i svu neophodnu podršku. 

Sve dodatne informacije, kao i celokupnu ponudu možete pronaći na sajtu kompanije Telenor.

Teme