Prehrambena industrija

OTVORENA COCA-COLA HBC 24/7 AKADEMIJA Jedinstvena zona za obuke i razmenu iskustva za ugostiteljski sektor

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija otvorila je 24/7 Akademiju, jedinstvenu zonu za sticanje sofisticiranih znanja i veština ljudi iz Horeca sektora i prostor koji će poslovnim partnerima, kupcima i zaposlenima u kompaniji postati novo omiljeno mesto za razmenu, sticanje i realizaciju inovativnih ideja. Uživajući u vrhunskim koktelima, šejkovima i specijalitetima od kafe, prisutni su se još jednom uverili u snagu i inspirativnost brendova Coca-Cola HBC porodice koji čine jedinstveni 24/7 portfolio.

24/7 Akademija je kreirana sa ciljem da kompanija pokaže snagu i sinergiju proizvodnog portfolia, ali i ambiciju da zajedno sa partnerima i kupcima ostvari svoj glavni cilj – da ponudi potrošačima nešto više od konzumacije, potpuno jedinstvene doživljaje. Akademija je odličan primer kojim Coca-Cola HBC pokazuje kako je započela novi trend i koncept koji se bazira na iskustvu, prilagođen novom načinu života i potrebama, kreirajući ponudu za uživanje u njenim proizvodima u svakoj prilici, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

„Kompanija Coca-Cola HBC Srbija je mesecima predano radila na ostvarenju vizije i kreiranja ovog sofisticiranog prostora, sa ciljem da u HoReCa sektoru budemo još kompetitivniji i da svim svojim partnerima, prijateljima i poslovnim saradnicima pružimo nešto potpuno novo – mesto koje će svima nama služiti kao inspiracija za sveže ideje i obogaćivanje iskustva. Kao lider na tržištu, smatramo da je naša obaveza da kontinuirano nudimo najbolju praksu i da neprekidno unosimo inovacije u ugostiteljski sektor, a 24/7 Akademija je pravo mesto za to. Zamišljena kao zona koja ideje pretvara u dela i koja inspiriše na kreiranje novih rešenja, verujemo da će nas učiniti još boljim partnerom HoReCa zajednici, te da ćemo zajedno iznedriti brojne, inovativne aktivacije na radost svih naših potrošača“, izjavio je Svetoslav Atanasov, generalni direktor kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

Akvizicijom jednog od najvećih konditora, kompanije Bambi, Coca-Cola HBC Srbija dodatno je osnažila svoj portfolio, nudeći potrošačima priliku za konzumaciju 24/7 i otvarajući nove poslovne prilike. Već 2020, u godini prepunoj poslovih zaokreta i izazova, deo Coca-Cola HBC porodice postala je i svetski poznata Costa kafa, a od nedavno je u portfoliju i Cafee Vergnano, brend poznat po superiornosti kada je u pitanju espreso kafa u zrnu. Samo tokom protekle dve godine sprovedeno je preko 20 inovacija: od novih ukusa, različitih rešenja za konzumaciju kod kuće, pa sve do plasiranja inovativne ambalaže, poput održive tetrapak ambalaže Next sokova koja je 82% biljnog porekla.

Za sve to vreme, Coca-Cola HBC Srbija ostala je snažan partner i uporište lokalne privrede, a 24/7 Akadamija je realizacija upravo te vizije i sinergije između HoReCa sektora, partnera i potrošača.

Teme