Banke

BANKA INTESA Krediti za kupovinu energetski efikasne mehanizacije

Na 89. Međunarodnom sajmu poljoprivrede, održanom od 21. do 27. maja u Novom Sadu, Banca Intesa je predstavila ponudu investicionih kredita i unapređenu uslugu namenjenu registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima. Ove godine ponuda je obogaćena novim kreditima za kupovinu energetski efikasne mehanizacije, koja su po specijalnim uslovima dostupni do kraja jula 2022.

Na štandu s posebno dizajniranom, inovativnom i digitalnom postavkom, stručni savetnici su zainteresovanim poljoprivrednim proizvođačima predstavili ponudu pripremljenu tako da odgovori na njihove rastuće potrebe za inoviranjem procesa proizvodnje. U skladu s konceptom Kruga održivih ideja na kom zasniva ciljeve u oblasti zaštite životne sredine, društvene i korporativne odgovornosti, svoju široku ponudu investicionih kredita, Banka je ove godine obogatila novim – za kupovinu energetski efikasne mehanizacije, koji je po specijalnim uslovima klijentima dostupan do kraja jula 2022. i zahvaljujući kom imaju mogućnost da ostvare značajne uštede i doprinesu zaštiti životne sredine.  

Za sve posetioce Sajma, Banka je, kao spona između stručnjaka koji se bave temama iz oblasti poljoprivrede i samih poljoprivrednih proizvođača, organizovala i edukativna predavanja, kroz koja je predstavila inovacije u oblasti poljoprivrede. Luka Naglić, ekspert i konsultant u oblasti energetske efikasnosti, govorio je o izvorima zelene energije u poljoprivredi i načinima na koje poljoprivrednici u budućnosti mogu sami proizvoditi energiju koju troše, dok je Žarko Galetin, poznati agroekonomski analitičar, predstavio aktuelna kretanja i stanje agroekonomije u svetu i kod nas.

Pored toga, zaljubljenici u moderne tehnologije, na štandu Banke imali su priliku da dožive nezaboravno iskustvo vožnje kombajna u virtuelnoj realnosti i osvoje zanimljive nagrade.

Teme