Društveno odgovorno poslovanje

TOPLI OBROCI ZA 350 KORISNIKA Kompanija JAPAN TOBACCO INTERNATIONAL (JTI) uručila novogodišnju donaciju Narodnoj kuhinji u Senti

Kompanija Japan Tobacco International (JTI) je uručila tradicionalnu novogodišnju donaciju humanitarnoj organizaciji Karitas. Zahvaljujući donaciji od 1,2 miliona dinara, Narodna kuhinja u Senti i ove zime će obezbediti tople obroke za svojih 350 redovnih korisnika. Pored toga, ove godine JTI je opredelio i 3,4 miliona dinara za izgradnju gradskog bunara za pijaću vodu – bunarske konstrukcije, poveznog cevovoda i opremanje bunara.  Aleksandar Živkov, direktor fabrike JTI uručio je novogodišnje donacije Jožefu Nađu, predsedniku Karitasa u Senti i Slavniću Akošu, direktoru Javno Komunalno-Stambenog Preduzeća Senta.

„Izuzetno smo ponosni na činjenicu da se već šesnaest godina, svakog decembra, okupljamo u prostorijama Karitasa kako bismo pomogli i obezbedili hranu za redovne obroke za 350 stanovnika Sente koji svakodnevno koriste usluge Narodne kuhinje. Ove godine, u nameri da stvorimo bolje uslove za sve naše sugrađane, sa zadovoljstvom smo opredelili sredstva za izgradnju gradskog bunara”, istakao je Živkov ovom prilikom.  

Od kada posluje u Srbiji, kompanija JTI je realizovala niz aktivnosti usmerenih ka poboljšanju kvaliteta života ljudi i unapređenju lokalne zajednice. U Senti, gde se nalazi JTI fabrika, kompanija je pomogla rekonstrukciju pozorišta i gradske fontane, pošumljavanje priobalja reke Tise, obnovu gradskog bazena, kao i osnivanje Dnevnog centra za invalide rada.  Za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj posluje, JTI je dobitnik priznanja Virtus.

Teme