Ceger

Novi maloprodajni objekat Univerexport u Novom Sadu u Đorđa Nikšića Johana 35

Foto: Univerexport

Kompanija Univerexport otvorila je još jedan maloprodajni objekat u Novom Sadu 20. aprila na adresi Đorđa Nikšića Johana 35. Ovo je 190. objekat u celokupnoj prodajnoj mreži najvećeg domaćeg trgovinskog lanca. Za Novosađane su povodom otvaranja pripremljene posebne pogodnosti i pokloni, kao i širok asortiman artikala po povoljnim cenama.

Pored širokog asortimana, dobrog odnosa cene i kvaliteta, prateći savremene svetske trendove i ekološke tendencije „zero paper“ politike, kompanija Univerexport u novootvorenom objektu obradovala je potrošače i sa elektronskim cenama. Važnost elektronskih cena ogleda se u očuvanju životne sredine, ali njihova implementacija značajna je i zbog toga što kupovinu čini bržom i efikasnijom, a istovremeno promena cena postaje jednostavnija. Na opšte zadovoljstvo i zaposlenih i potrošača, cene se ažuriraju automatski, a to znači da je korelacija između police i kase trenutna i apsolutna, čime se i rad zaposlenih umnogome olakšava. Univerexport na ovaj način pokazuje svoju posvećenost pozitivnim promenama i inovacijama, kao i očuvanju životne sredine.

Univerexport

Novootvoreni objekat se prostire na skoro 700 kvadrata prodajnog prostora, gde je raspoređeno blizu 8000 artikala iz različitih kategorija. Asortiman je pripreman tako da odgovori na svakodnevne potrebe potrošača, ali i na sve složenije zahteve tržišta, pa tako možemo reći da u novom objektu Novosađani mogu da pronađu sve što im treba na jednom mestu. Univerexport je u širok asortiman artikala uvrstio i domaće proizvode iz sopstvene proizvodnje koji su stekli izuzetno poverenje potrošača, sada već širom Srbije, a koji su već dobro poznati Novosađanima. To su Bačka mesni delikatesi i sveže meso koje stiže od naše farme do radnje za 48h i nikada nije zamrzavano, čime se čuva kvalitet i svežina mesa, zatim proizvodi Domaćinstva Vučurević, crveno i belo vino, kao i pršut sušen na svežini fruškogorskog vazduha. Širinu ponude čine i Univerexport robne marke: Baš Baš, Naše najbolje i Daj Daj, koje karakteriše sjajan odnos cene i kvaliteta.

Na dan otvaranja komšije Novosađane dočekali smo sa poklon paketima i cegerima za prvih 200 potrošača, dok je svaka 50. kupovina danas besplatna. Pored toga, specijalno za naše potrošače u novom objektu pripremili smo i akciju koja traje od 20. aprila do 4. maja.

Otvaranjem još jednog objekta u Novom Sadu stiglo i 13 novih radnih mesta, pa će tako  naši zaposleni svoje komšije dočekivati u ovom objektu od ponedeljka do nedelje od 7h do 22h.

Teme