Ceger

OTVOREN UNIVEREXPORT NA ZLATIBORU

Univerexport na Zlatiboru

Prvi maloprodajni objekat kompanije Univerexport na Zlatiboru otvoren je 10. avgusta na adresi Krfska 7. Ovo je 193. po redu objekat u celokupnoj maloprodajnoj mreži najvećeg domaćeg trgovinskog lanca. Na dan otvaranja, potrošače su dočekala mnogobrojna iznenađenja, akcijske cene, poklon paketi za prvih 100 potrošača, poklon ulaznice za zip line u Avantura parku za drugih 100 potrošača, kao i poklon cegeri za trećih 100 potrošača. Pored toga, svaka 50. kupovina na dan otvaranja je gratis.


Takođe, u periodu od 10. avgusta do 24. avgusta potrošače očekuje i specijalna akcija koja važi samo u novootvorenom objektu na Zlatiboru.
Objekat se prostire na preko 530 kvadrata prodajnog prostora, a potrošačima je na raspolaganju preko 7800 artikala. Pored velikog broja artikala, ono što doprinosi kvalitetu ponude jeste njena raznovrsnost. Na policama novootvorenog objekta dostupni su proizvodi koji mogu da odgovore na svakodnevne potrebe potrošača, ali i na sve složenije zahteve tržišta.


Ono na šta je kompanija Univerexport posebno ponosna jeste to što će lokalno stanovništvo, ali i veliki broj turista koji posećuju Zlatibor, od sada imati priliku da se upoznaju sa širokim asortimanom proizvoda iz sopstvene proizvodnje kompanije. To su Bačka mesni delikatesi i sveže meso koje od farme do police stiže za svega 48h bez zamrzavanja. Deo bogate lične proizvodnje su i organski Organa proizvodi sa njive u Liparu, kao i pršut i vino Vučurević. Širini ponude doprinose i Univerexport robne marke: Baš Baš, Naše najbolje i Daj Daj, koje karakteriše sjajan odnos cene i kvaliteta. Brendovi iz lične proizvodnje, ali i Univerexport robne marke, stekli su izuzetno poverenje potrošača, a od sada su dostupni i građanima i posetiocima Zlatibora.Potrošači u novootvorenom objektu imaju na raspolaganju i toplu i hladnu gastro ponudom, pekaru sa dopekom „na licu mesta“, ali i đus i salat bar.

Dolaskom kompanije Univerexport na Zlatibor stiglo je i novih 15 radnih mesta za lokalno stanovništvo, što doprinosi i samom razvoju privrede na ovoj lokaciji.


Radno vreme objekta je svakog dana od 7 do 22h.

Teme