Ceger

Preko 5.000 proizvoda Pet Centra dostupno je preko Glova, uz brzu dostavu na kućnu adresu u 6 gradova

Glovo, multikategorijska platforma koja korisnicima omogućava pristup raznim vrstama proizvoda i jela na zahtev, najavljuje partnerstvo sa Pet centrom, specijalizovanim maloprodajnim lancem hrane i kompletne opreme za sve kućne ljubimce.

Ljubitelji kućnih ljubimaca iz Beograda, Novog Sada, Niša, Subotice, Kragujevca i Čačka moći će da biraju između čak 5.000 proizvoda koji se prodaju na 13 lokacija Pet centara dostupnih u aplikaciji Glovo, uz brzu dostavu na kućnu adresu, za manje od 45 minuta .

Pristupanjem kategoriji Shop/Prodavnice u okviru aplikacije, Glovo korisnici će imati pristup najrazličitijim proizvodima za pse, mačke, ribe ili druge male životinje, kao što su ptice ili glodari. Ponuda proizvoda obuhvata: hranu za kućne ljubimce, poslastice, opremu, proizvode za negu i higijenu, igračke, transportne torbe, akvarijume, terarijume i proizvode specijalizovane za ptice i male životinje, iz čak šest kategorija dostupnih u prodavnicama. Svaka Pet Centar prodavnica opremljena je i veterinarskom apotekom, koja korisnicima Glovo aplikacije nudi niz suplemenata i lekova za njihove pratioce.

Prema rečima predstavnika kompanije, Pet centar je prepoznat kao vodeća specijalizovana maloprodaja kućnih ljubimaca u regionu. Udruživanje sa Glovom i učešće na tržištu koje obuhvata ova aplikacija, predstavlja novinu za ovu kompaniju, čija je misija da ponudi najširi asortiman proizvoda za kućne ljubimce i da nastavi da radi na poboljšanju ponude uz obezbeđivanje najboljih cena i kvaliteta za ljubitelje životinja .

Pored toga, kroz ovo strateško partnerstvo, Glovo se fokusira na rastuće potrebe i preferencije svojih korisnika. O tome svedoči izuzetan rast potražnje u kategoriji proizvoda za negu kućnih ljubimaca 2022. godine, koji je registrovao impresivan porast obima porudžbina od 394%, što ga čini jednim od najuspešnijih neprehrambenih trendova u potražnji tokom prošle godine.

Povodom početka saradnje, korisnici Glova će do 10. septembra moći da uživaju u fiksnom trošku isporuke od samo 99 dinara za bilo koju vrednost porudžbine iz Pet centra.

Teme