Kako da...

Kako da obezbedite savršen rad dizel motora i tokom hladnih dana?

www.pixabay.com

Pobeda u večitoj raspravi da li je bolje voziti „benzinca“ ili „dizelaša“ tokom zimskog perioda neretko odlazi u korist „benzinaca“. Imajući u vidu velike izazove sa kojima se susreću dizel motori na niskim temperaturama, kompanija NIS je pronašla rešenje za njihovu startnost i besprekoran rad u zimskim uslovima.

U saradnji sa ekspertima u oblasti aditiviranih goriva, NIS je razvio G-Drive dizel gorivo sa unapređenim zimskim karakteristikama, koje pozitivno utiče na rad motora i prevazilazi sve izazove u izuzetno hladnim danima. Kompleks aditiva u ovom gorivu povećava cetanski broj, što rezultira efikasnijim sagorevanjem goriva i poboljšanim opštim performansama motora. Povećanje cetanskog broja omogućava stabilno paljenje, ravnomernije i potpunije sagorevanje, povećanje snage motora i lakši start, a takođe smanjuje buku tokom rada motora.

Redovnim korišćenjem G-Drive dizel goriva eliminišu se vremenom nataložene nečistoće, podstiče se poboljšanje protočnosti brizgaljki i efikasnije raspršivanje goriva. Zahvaljujući tome, snaga motora se obnavlja i vremenom povećava. Aktivna antikorozivna komponenta ovog goriva suzbija i koroziju nastalu na metalnim delovima motora. Na taj način značajno se produžava radni vek motora, smanjuje rizik od kvarova i stvara pozitivan uticaj na smanjenje emisije štetnih gasova.

Osećajte se stabilno i sigurno u zimskim uslovima  i na niskim temperaturama. Krenite sa svojim dizel ljubimcem u bilo kom pravcu i tokom hladnih jutara budite bez brige. Posetite NIS Petrol i Gazprom benzinske stanice – uverite se u sve prednosti koje donosi unapređeno G-Drive dizel gorivo.

Teme