Ceger

Univerexport u Promenadi dobitnik svetski poznatog priznanja za dizajn enterijera

Univerexport u Promenadi dobitnik je svetski poznatog priznanja u svetu dizajna – iF DESIGN za 2024. godinu. Ovu prestižnu titulu svake godine dodeljuje najstarija nezavisna dizajnerska organizacija na svetu iF International Forum Design GmbH sa sedištem u Hanoferu.

Ovo prestižno priznanje objekat Univerexport Promenada osvojio je u kategoriji enterijeri prodavnica sa ukupno 132 glasa stručnog žirija iz celog sveta. Za ovo takmičenje pristiglo je blizu 11.000 prijava iz više od 70 zemalja, što ovo priznanje čini još većim, s obzirom na konkurenciju.

Prema rečima predstavnika žirija Univerexport Promenada se besprekorno integriše u enterijer tržnog centra, privlačeći mlađu i zahtevniju klijentelu. Takođe, prema njihovim rečima, prodavnica nudi raznovrsni asortiman sofisticiranih proizvoda, uključujući i opcije poput sira, mesare, pekare, delikatesa, i drugo. Dizajn prostora obuhvata posebne elemente, poput drvenog kutka za vino, štanda za promocije sa improvizovanom kuhinjom i ribarnice.

Univerexport Promenada se prostire na preko 2.500 kvadrata, posebno uređenog enterijera, sa jedinstvenom ponudom i asortimanom od preko 20.000 artikala. Pored neverovatnog izbora koji nude ribarnica, mesara, gastro, poslastičarsko i odeljenje svežeg voća i povrća, ovaj objekat ima i cvećaru sa svežim, rezanim cvećem i cvetnim aranžmanima. Pića, kolači, kozmetika, organski i eko proizvodi, konditori – svaki proizvod na svakom odeljenju Univerexport objekta u Promenadi je pažljivo biran, a sve u cilju pružanja iskustva nezaboravne kupovine našim potrošačima.

Za ovo inovativno rešenje dizajna enterijera zaslužno je društvo za projektovanje, inženjering i konsalting DBA.

Izvor: https://ifdesign.com/en/winner-ranking/project/univerexport-promenada/641184

Teme